FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
25 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pakkumise kirjeldus

Dux Ducis Skin Pro kaitseümbrise toote kirjeldus + esiletõstetud

Dux Ducis Skin Pro nahast kaitseümbris Samsung Galaxy S21 Plus 5G jaoks Dux Ducis Skin Series Case Samsung Galaxy S21 Plus 5G jaoks on kvaliteetne ümbrise kujuline ümbris, mis on valmistatud ökoloogilise naha välimise kihi ja painduvast TPU-st valmistatud sisemise korpuse kombinatsioonist, pakkudes nii kõrgetasemelist kaitset kui ka erakordset, Klanitud disain. Sama kasulik funktsioon on võimalus helistada, kui klapikott on suletud. Seda võimaldab väljalõige Dux Ducise korpuse kaanel, mis on pühendatud esikõlarile.

Toote tipphetked: bränd
Dux Ducis
Materjal
Kunstnahk + TPU
Ühilduvuse
Samsung Galaxy S21 Plus 5G
Täiendavad funktsioonid
Stendifunktsioon, kaardipesa
Sulgemise meetod
Magnet

Miks osta see toode? Spetsiaalne väljalõige kaamera kaitsmiseks Väga kvaliteetne töö Elegantne ja väga praktiline Tasku dokumentide/kaartide jaoks Võimaldab hõlpsat juurdepääsu kõigile nuppudele ja pesadele Kaitseb seadet suurepäraselt mustuse ja kahjustuste eest

Lisainfo: Dux Ducise telefoniümbris tagab seadme täieliku funktsionaalsuse, sealhulgas kõik vajalikud väljalõiked pesade jaoks, samuti nööbikaaned. Üks eeliseid on stendi väga praktiline funktsioon, tänu millele saame oma Samsung Galaxy S21 Plus 5G puhata ja seadet kasutada ilma seda käes hoidmata või filme vaadata ja Internetti sirvida. Funktsionaalne valik on maksekaardi või dokumentide sisetasku, mille leiate pärast magnetiga suletud klapi avamist. Samsung Galaxy S21 + Plus 5G klappkorpus suurendab suurepäraselt seadmega töötamise mugavust. Tänu spetsiaalselt loodud tagakaane jaotusele saame telefoni kaane voltida alusesse, mis on multimeedia vaatamiseks asendamatu.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.