WEEKEND SALE
-25%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Käsitsi valmistatud mokassiinid espadrilles kingad naistele KOI IN LOVE

11,50 € /paar hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
24 [2,4] paari
Kogus saadaval
ilma piiranguteta
Riik
Hispaania
Tootegrupp
Uus  
Viimane aktualiseerimine
1 aasta tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

Hankige kõige originaalsemad espadrillid või moodsad espadrillid. Kujundage espadrillid lameda tallaga esparto mokassiini stiilis naistele, mis on valmistatud käsitööna Hispaanias käsitööna. Varblased, mis on valmistatud espartost või looduslikust džuudist, mis on käsitsi õmmeldud suure armastusega. Autentsed KOI IN LOVE espadrilles espadrillid naistele on valmistatud käsitööna pique kangast, millel on 100% ökoloogiline puuvillane alus. Esparto lameda tallaga espadrillid on ideaalne täiendus, mis sobib peaaegu igat tüüpi trendide või moodsa välimusega. Meie moeespadrillide kõrge kvaliteet lameda platvormiga naturaalne esparto stiilis mokassiin naistele on kvaliteetsed jalatsid. Osta internetist trendikad espadrillid, mis on sel kevadsuvel trendikad. Ole mambo, mu sõber!

Ostke oma moeespadrillid koos esparto lameda platvormiga välistald naistele veebist. Väga mugav jalats, mis põhjustab internetis raevu. Espadrillid, mis on täielikult valmistatud käsitsi autentsete esparto käsitööliste poolt.

KOI IN LOVE naiste mokassiiniplatvorm esparto platvormtald koosneb Hispaanias käsitsi valmistatud või keerutatud džuudist lamedast platvormtallast. Esparto espadrillid on kaunistatud pique kangaga, mis on trükitud keskkonnasõbralike tintidega, mis austavad keskkonda. Väga mugav käsitsi valmistatud king, mis on valmistatud oranži, punase, sinise ja valge värviga. Käsitsi õmmeldud nööpaugu õmblus loodusliku esparto talla külge.

Avastage Internetist kõige originaalsemad kaunistatud moeespadrillid. Ehtsad espadrillid lameda tallaga esparto mokassiini stiilis naistele, käsitsi valmistatud Hispaanias, ükshaaval, piiratud tiraažis.

Mitte-hormado jalatsid väga mugavad. Meie kingad ei ole horman, kuna iga paar kohandub ideaalselt iga inimese jala kujuga. Muutes niimoodi esparto espadrillideks naistele, mis on isikupärased ja väga eksklusiivsed.

Käsitsi valmistatud espadrillid, mida DOROTHY MAMBO™ valmistab piiratud väljaandes, on jalatsite käsitööline ja täiesti ökoloogiline. Selle valmistamisel ei sekku ükski tootmisprotsess, mis tekitab saasteaineid. Valmistame oma esparto sandaale või looduslikku džuuti džuudi või esparto looduslike kiududega, mida loodus ise meile jätkusuutlikul viisil pakub.

Ostke täna oma moemokassiini stiilis veebist espadrillid, mis on muutunud selle kevadsuve trendiks. Kombineerige neid oma moe välimuse või trendiga, mis vastab kõige paremini teie maitsele. Olgu see siis šikk, urban, vintage või mõni muu moestiil. Võtke selga espadrillid, mis sobivad kokku peaaegu igat tüüpi rõivaste või komplementidega. Kas lühikesed püksid, püksid, teksad või seelikud. Käsitsi valmistatud jalatsid, väga mugavad ja täielikult käsitsi valmistatud Hispaanias.

Jaapani keelest inspireeritud originaalne disain. Alpargatas kaunistatud oranži, türkiissinise, sinise ja sinise tooniga. Kõige moodsamad espadrillid, mis sobivad kokku igat tüüpi rõivaste või moemajanditega. Moejalatsid, mis toovad teie disaini värskust ja elegantsi.

Moodsad espadrillid, mis on inspireeritud Jaapani aedadest ja täpsemalt Koi karpkala tiikidest. Väga mugav ja mitmekülgne käsitsi valmistatud king, mis muutub iga kapipõhja põhielemendiks. Väga mugavad kingad, millest kevadsuviste puhkuste ajal ei saa reisikotis ilma jääda.

Meie loodusliku mokassiini stiilis esparto platvormiga espadrillid naistele on kingad, mis on kombineeritud peaaegu igat tüüpi rõivaste, aksessuaaride või moerõivastega. Seda tüüpi espadrillide mudelist on saanud ideaalne täiendus, mida kombineerida oma lemmikriietega, olgu need siis seelikud, püksid, teksad, lühikesed püksid või kleit mitteametlikum.

Esparto loodusliku platvormmokassiini lameda tallaga espadrillid naistele on ergonoomilised kingad väga mugavad. Mõned espadrillid, millest saavad kevadsuviste puhkuste ajal teie lahutamatud reisikaaslased. Naistele mõeldud lameda tallaga espadrillide paar, mida saate kanda ka sügisel. Ja mõnes planeedi kõige privilegeeritumas kohas aastaringselt.

Võtke kõikjale kaasa, oma esparto espadrillid naistele. Väga mugavad kingad, mis teie reisikotis vaevalt ruumi võtavad. Selle tohutu mitmekülgsus muudab meie espadrillid oluliseks moeaksessuaariks. Nautige uskumatuid jalutuskäike läbi looduse, mere lähedal või linnapiirkondades. Nautige DOROTHY MAMBO™ kogemust.

Kõigis meie jalatsi- ja moekollektsioonides, mida DOROTHY MAMBO™ toodab. Rõivaste kvaliteedist ja kasutatud toorainest on saanud meie eksimatu identiteeditempel. Seetõttu tegime kõik oma espadrillid, otsides alati tipptaset, maksimaalset mugavust ja mugavust. Nende kõrgete kvaliteeditasemete saavutamiseks. Rakendame kõigile oma toodetele põhjalikku kvaliteedikontrolli. Need ranged kvaliteedikontrollid muudavad meie mokassiini stiilis esparto platvormi talla naistele, andes täiusliku sobivuse ja mugavuse.

KOI IN LOVE naiste lamedad - venivad vedrustatud - tallaplatvormi sandaalid on kvaliteetsed käsitsi valmistatud kingad Hispaanias. Selle lame platvormtald espartost või looduslikust džuudist on põimitud käsitsi Hispaania kvalifitseeritud esparto käsitööliste poolt. Valmistatud esparto või džuudi looduslikest kangastest, need moodsad käsitsi valmistatud espa


Lisad
Laadige fail alla dorothy-mambo-mogambo-ss17-lookbook(25).pdf Laadige fail alla dorothy-mambo-mogambo-ss17(25).pdf


Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.