WEEKEND SALE
-25%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Käsitsi valmistatud mokassiinid espadrilles kingad naistele GREEN RETRO

11,50 € /paar hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
24 [2,4] paari
Kogus saadaval
ilma piiranguteta
Riik
Hispaania
Tootegrupp
Uus  
Viimane aktualiseerimine
1 aasta tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

Võtke originaalsed espadrillid või espardeñad, millel on lame platvorm esparto naistele stiilis mokassiin, mis on käsitsi valmistatud Hispaanias käsitöönduslikul viisil. Espardeñas või espadrillid looduslikust espartost, mis on õmmeldud käsitsi suure armastusega. Autentsed ja originaalsed espadrillid või vedrud mokassiini stiilis lameda tallaga naturaalne esparto naistele GREEN RETRO on valmistatud käsitsi pique kangast ja 100% ökoloogilisest puuvillast. Need esparto espadrillid on ideaalne täiendus, mis ühendab peaaegu igasuguse trendi või moeilmega. Meie disaini kontrastne kvaliteet espadrillid lameda platvormiga esparto stiilis mokassiin naistele on kvaliteetsed ja mugavad kingad. Ostke veebist disaini espadrillid, mis on selle kevadsuve moesuund ... ole mambo, mu sõber!

Ostke veebist esparto platvormi moccasin stiilis lameda tallaga disainersandaalid naistele, kes põhjustavad internetis raevu. Täielikult käsitsi valmistatud esparto või loodusliku džuudi autentsete käsitööliste poolt.

Meie GREEN RETRO naiste esparto mokassiini espadrillid koosnevad lamedast tallast espartost või käsitsi punutud džuudist. Esparto espadrillid on kaunistatud pique kangaga, mis on trükitud keskkonnasõbralike tintidega, mis austavad keskkonda. Kingad, mis on kaunistatud rohelise, türkiissinise ja valge tooniga. Käsitsi õmmeldud nööpaugu õmblus naturaalse esparto lameda talla külge.

Nautige kõige originaalsemat disainiga kaunistatud espadrille Internetist. Ehtne espadrilles lame tald esparto stiilis mokassiiniga naistele, valmistatud käsitööna Hispaanias piiratud tiraažis. Väga mugav lame jalats, mis ei lähe jubedaks. Me ei krampi oma espadrille, kuna iga paar sobib ideaalselt selle inimese jala kujuga, kes neile sobib. Niimoodi pöördudes esparto espadrillides naistele täiesti isikupärane ja väga eksklusiivne.

Käsitsi valmistatud espadrillid, mida DOROTHY MAMBO™ valmistab piiratud väljaandes, on jalatsid, mis on täiesti käsitsi valmistatud ja ökoloogilised. Selle valmistamisel ei sekku ükski tootmisprotsess, mis tekitab saasteaineid. Me paistame silma, kasutades täielikult ära esparto või džuudi looduslikke kiude, mida loodus meile jätkusuutlikul viisil pakub.

Ostke täna oma stiilis mokassiinid veebidisaini espadrillid, mis on sel kevadsuvel moes. Kombineerige need moe välimuse või trendiga, mis teile meeldib. Ya šikk, urban, vintage või mis tahes moestiil. Võtke selga espadrillid, mis on kombineeritud mis tahes tüüpi rõivaste või aksessuaaridega. Kas lühikesed püksid, püksid või seelikud. Väga mugavad jalatsid, käsitsi valmistatud, täielikult käsitsi valmistatud Hispaanias.

Retro vintage inspireeritud disain, mis on kaunistatud roheliste, türkiissiniste ja valgete värvidega. Disainer-espadrillid, mis sobivad kokku mis tahes tüüpi rõivaste või moesuundadega. Disainerjalatsid, mis toovad teie moeilmesse värskust ja juhuslikku elegantsi.

Disainer alpargatas on inspireeritud vapustavatest 50ndatest ja nende retrogeomeetriast. Väga mugav ja mitmekülgne jalats, millest saab põhialus igas garderoobi taustal, mis silma paistab. Mugavad kingad, mida ei saa sel kevadsuvisel puhkusel reisikotis vahele jätta.

Meie loodusliku tallaga espadrillid esparto stiilis mokassiin naistele on ideaalsed kingad, mida saab kombineerida igat tüüpi rõivaste või moeaksessuaaridega. Neist on saanud ideaalne täiendus, mida kombineerida oma riiete, seelikute, pükste, teksade või lühikeste pükstega.

Meie espadrillid lameda platvormiga naturaalsest esparto stiilis mokassiinist naistele, on ergonoomilised jalatsid ja väga mugavad. Muutudes, noh, oma lahutamatuteks reisikaaslasteks kevadvaheajal. Esparto platvormiga paar espadrille naistele, mida saad kanda ka sügisel. Ja mõnes maailma kõige privilegeeritumas kohas aastaringselt.

Kandke seda kõikjal, oma espadrille espadrillides naistele. Väga mugav jalats, mis ei võta teie reisikohvris ruumi. Selle suur mitmekülgsus muudab need espadrillid asendamatuks moeaksessuaariks. Naudi idüllilisi jalutuskäike läbi looduse, mere või linna lähedal. Kogege DOROTHY MAMBO™ kogemust.

Kõigis moe- ja jalatsikollektsioonides, mida DOROTHY MAMBO™ toodab. Rõivaste kvaliteet ja tooraine on meie tunnuseks. Sel põhjusel tegime kõik oma espadrillid, otsides alati tipptaset, maksimaalset mugavust ja mugavust. Nende kõrgete kvaliteeditasemete saavutamiseks. Oluline on rakendada ammendavat kvaliteedikontrolli kõigile meie toodetele. Need ranged kvaliteedikontrollid, mis muudavad meie loomulikud esparto espadrillid naistele, annavad ideaalse sobivuse ja maksimaalse mugavuse.

Meie GREEN RETRO naiste spandex lameda tallaga spandex kingad on kvaliteetsed käsitsi valmistatud kingad Hispaanias. Esparto või džuudi lame platvormtald on käsitsi punutud Hispaania osavate esparto käsitööliste poolt. Need džuudist või esparto kangastest valmistatud mokassiini stiilis espadrillid sobivad ideaalselt teie jalataldadega. Lõõgastava massaaži pakkumine nendega kõndides. Esparto või loodusliku džuudi lamedal platvormtallal on võime eemaldada liigne higistamine, mis võib koguneda f-talla


Lisad
Laadige fail alla dorothy-mambo-mogambo-ss17-lookbook(24).pdf Laadige fail alla dorothy-mambo-mogambo-ss17(24).pdf


Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.