FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
13 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Kaasaskantav CB Midland Alan 42 DS raadiojaam automaatse Squelchiga

119,99 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
1 [2,4] tükki
Kogus saadaval
100 [2,4] tükki
Riik
Rumeenia
Tootegrupp
Uus  
Viimane aktualiseerimine
8 kuud tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

Helde ekraan
Ekraan on helde, põhinedes jaama suurusel, rohelisel valgustusel ja kanaliekraanil, emissiooni/vastuvõtu tasemetel ning mitmetel muudel aktiivsetel tootefunktsioonidel.
Vähendatud mõõtmed
Nüüd saate nautida väikseima CB raadiojaama eeliseid. Raadiojaam langeb peopesale (sarnane raadiosaatjaga) ja seda saab ühe käega ilma probleemideta kasutada. Lisaks võimaldavad vähendatud mõõtmed paigutada selle käetoele või väikestesse ruumidesse mis tahes auto pardal.
Veel funktsioone
Kuigi see on väga väike jaam, on sellel palju funktsioone: Squelch Digital Auto, Channel Scan, Dual Watch, Keypad Lock, Ecractual Lighting, Kiire kanali navigeerimine, EMG, Suur / väike võimsus (4W / 1W).
Mitmeribaline
Neile, kes kasutavad teisi teistes Euroopa riikides kasutatavaid sideribasid, on jaam varustatud võimalusega muuta tööstandardit vastavalt igale riigile.
Reguleeritav võimsus
Suur/väike reguleeritav heitevõimsus on kasulik mõnes ELi riigis, kus seda reguleerib Rumeeniast erinev seadus ja kui jaama kasutatakse akutoite säästmiseks avamaal.

Ühenduvus
Alan 42 DS on kahesuguse kasutusega multifunktsionaalne auto: kereantenniga autos ja avatud alal (parkimine) akude ja BNC antenniga. BNC-pistik võimaldab teil ühendada väikese antenni ainult avatud jaamaga (parkimine). Mikrofoni ja kõrvaklappide / kõlarite ühendamine võimaldab ühendada spetsiaalse käed-vabad Midland MA31-L, millega saame edastada otse lavalierist ja võtta seda kõrvaklappide kaudu kõrvast.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.