FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
10 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pakkumise kirjeldus

M Desk Organizer for Cables, Alogy Strips Toote kirjeldus + põhijooned

Toote tipphetked: Bränd: Alogy Toote tüüp: Korraldaja/ kaablikarp, ribad Värv: must Kasti mõõdud (pikkus/laius/kõrgus): 31 x 13 x 12,5 cm Materjal: poolmatt PVC Sulgemine: snap-on, mis piirab laste juurdepääsu korraldaja sisule Eesmärk: kaablid, pikendusjuhtmed, ribad, toiteallikad, laadijad, väikeelektroonika jne. See sobib ideaalselt lauale, põrandale või sahtlile - kohandage seda vastavalt oma vajadustele! Väga lihtne kasutada Valmistatud vastupidavatest, painduvatest materjalidest, mis on vastupidavad kahjustustele Minimeerib kaablite ja seadmete kahjustamise riski
Enam pole silmapiiril inetuid kaableid! Enam pole räpaseid vasakpoolseid kaableid, mis lähevad sassi ja koguvad palju tolmu! Alogy Storage Box on ideaalne lahendus iga päev kasutatavate kaablite ja seadmete korraldamiseks. Spetsiaalselt projekteeritud kaabliaugud kasti mõlemal küljel võimaldavad teil oma kaableid veelgi paremini hallata. Korraldaja on ideaalne lahendus, kui majas on väikesed lapsed ja lemmikloomad. Kaablite korrastamine vähendab õnnetuste ohtu.
Kompaktsed mõõtmed - koht, kus soovite! Konteineri kompaktsed mõõtmed võimaldavad teil hõlpsasti paigutada selle lauale, sahtlisse, põrandale, laua alla või mõnda muusse ruumi nurka, kontorisse! Korraldaja mõõdud: Pikkus: 31cm Laius: 13cm Kõrgus: 12.5cm
Kõik ühes kohas Alogy Storage Box Organizer on ideaalne lahendus kõigile, kes kasutavad mitut seadet. See mahutab hõlpsasti mitu pikendusjuhet, kaablit ja seadet. See sobib ideaalselt igasse kohta kodus või kontoris. Lisaks saab seda kasutada raami või lambi alusena. See töötab hästi ka reisides ja võimaldab teil hõlpsasti ruumi korraldada, näiteks bussis või kämpingus.
Kõik käeulatuses! Tutvu meie teiste pakkumistega ja vali endale vajalikud tarvikud. Mäleta! Leiate mitmeid tarvikuid, näiteks: karastatud klaas, hoidikud, autolaadijad, FM-saatjad, kaablid või kõrvaklapid.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.