FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
21 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Joyroomi juhtmeta Apple Watchi laadija Kõik seeriad C-tüüpi kaabliga 1.2m

6,38 € /tükk hind ilma käibemaksuta
Tellin
Pakkumine aegub varsti
Kiirustage, pakkumine aegub täna. Ärge kartke võimalust kasutamata jätta!

Minimaalne tellimus
1 [2,4] tükki
Kogus saadaval
ilma piiranguteta
Riik
Slovakkia
Tootegrupp
Uus  
Kaubamärgid
Apple - Only - ACTION - Always
SKU:
S-IW0111.2M-WHT
EAN:
6956116771331

Kontakt Helistage

Joyroomi juhtmeta Apple Watchi laadija Kõik seeriad C-tüüpi kaabliga 1.2m - kirjeldus

Sukelduge kaasaegsesse mugavusse Joyroomi induktiivse laadijakaabliga, mis ühildub ideaalselt kõigi iWatch seeria seadmetega. Meie elegantse valge viimistlusega S-IW011 ei ole lihtsalt tavaline kaabel - see on teie Apple Watchi tõeline kaaslane, tagades usaldusväärse ja tõhusa laadimise. Avastage selle toote ainulaadsed omadused, mis muudavad Apple Watchi kasutamise veelgi nauditavamaks.
Joyroomi kaabli kõige olulisemad eelised koos induktiivse laadijaga:

Kiire ja juhtmevaba laadimine . Induktiivse laadijaga S-IW011 unustage kaablid ja tülikad ühendused. Pange Apple Watch lihtsalt laadijale ja laadimisprotsess algab kohe.
Vastupidav konstruktsioon . Valmistatud kvaliteetsest alumiiniumisulamist, ABS-ist ja punutud nailonkestast, pole meie kaabel mitte ainult esteetiliselt meeldiv, vaid ka vastupidav, kaitstes kulumise ja kahjustuste eest.
USB-C ühilduvus . Kaasaegse USB-C kasutamine tagab stabiilse ja tõhusa ühenduse, võimaldades kiiret laadimist mis tahes 5V 1A toiteallikast.
Suur väljundvõimsus . Väljundvõimsus 3,5 W (max) muudab teie Apple Watchi energia kiireks ja tõhusaks, võimaldades teil seda veelgi kauem nautida.
Elegantne disain . Kaablil pole mitte ainult praktiline funktsioon, vaid see näeb välja ka stiilne, sobides ideaalselt Apple Watchi disainiga.

Spetsifikatsioon:

Pistiku tüüp: USB-C
Sisendvõimsus: DC 5V 1A
Väljundvõimsus: 3.5W (max)
Materjal: alumiiniumisulam + ABS + punutud nailon

Juhtmevaba laadimine
Vabane kaablitest ja traditsioonilistest laadijatest. Joyroomi induktiivne laadijakaabel võimaldab teil Apple Watchi kiiresti laadida ilma tülikate kaabliteta. Lihtsalt asetage kell laadijale ja protsess algab automaatselt, pakkudes sujuvat toidet.
Vastupidav konstruktsioon
Tugevatest materjalidest valmistatud Joyroomi kaabel on erakordselt vastupidav. Alumiiniumisulam, ABS ja punutud nailonkate tagavad mitte ainult elegantse välimuse, vaid ka kaitse kulumise eest, tagades pikaajalise kasutamise.
USB-C ühilduvus
Täiustatud USB-C pistik tagab mitte ainult kiire laadimise, vaid ka stabiilse ühenduse. Sõltumata toiteallikast tagab Joyroomi kaabel Apple Watchi tõhusa laadimise.
Suur väljundvõimsus
Muljetavaldava väljundvõimsusega 3,5 W (max) võimaldab meie kaabel kiiret laadimist, muutes Apple Watchi silmapilkselt kasutamiseks valmis. Ära raiska aega pikaajalisele laadimisele – Joyroomiga oled alati tegutsemiseks valmis.
Elegantne disain
Mitte ainult funktsionaalne, vaid ka stiilne. Joyroomi kaabel koos induktiivse laadijaga sobib ideaalselt Apple Watchi disainiga, lisades elegantsi ja kaasaegsust.


Makseviisid

  • Ülekanne

Transpordiliigid

  • Riigisisene saadetis
  • Rahvusvaheline saadetis

Teised hulgimüüja pakkumised

Muud pakkumised sama kategoorias

Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.