FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
24 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pakkumise kirjeldus

Kas teile meeldib end teel enesekindlalt tunda ja kasutate alati navigeerimist? Nii et teil on vaja tõestatud ja usaldusväärset autohoidjat. Joyroom JR-OK3 mudel võib olla ideaalne lahendus. See on valmistatud turu parimatest materjalidest, mis tagab selle vastupidavuse ja tähendab telefoni stabiilset hooldust. Lisaks annab see võimaluse pöörata 210 ° võrra - nii saate seada endale ideaalse kaldenurga, tagades marsruudi nähtavuse. Käepidemel endal on ka väga lihtne, klassikaline välimus, mis muudab selle sobivaks enamiku autode interjööride jaoks.
Spetsifikatsioon:

Kaubamärk: Joyroom
Tüüp: Autohoidja
Tüüp: Klamber
Pöörlemisvõime: 210 °
Materjal: ABS + silikoon
Eesmärk: mobiiltelefonid suurusega 4 kuni 6.7 tolli
Netokaal: 176,5 g

Komplekt sisaldab:

1x Auto hoidja

Kõige olulisemad omadused:

Kõrge vastupidavus
Tugev telefoni hooldus
Libisemiskindel padi kohas, kus telefon asub
Äärmiselt lihtne kasutada
Kiire kokkupanek
Sobib erinevatele telefonimudelitele
Stiilne välimus
Kaldenurga reguleerimine
Kompaktsed mõõtmed ja kerge kaal

Erakordne vastupidavus ja garanteeritud ohutus
Käepide on valmistatud parimatest turul olevatest materjalidest, muutes selle sobivaks kõigis tingimustes. See on vastupidav nii mehaanilistele kahjustustele kui ka ilmastikutingimustele. Saate seda hõlpsasti kasutada nii suvel kui ka talvel. Hoidja tagab telefoni kindla hoidmise. Selle suureks eeliseks on ka võime sobida enamiku turul saadaolevate nutitelefoni mudelitega.
210 ° pöörlemisfunktsioon
Käepidet saab reguleerida mis tahes kaldenurga all. Selle tagab uuenduslik 210 ° pöörlemisfunktsioon. Nii saate seda kohandada vastavalt oma vajadustele, mis sageli sõltub ilmastikust ja päikesevalgusest. Piisavalt. et hoiate käepidet ja suunate selle soovitud joondamiseks õiges suunas.
Lihtne kasutamine ja kiire kokkupanek
Äärmiselt kiire kokkupanek tähendab, et uue vidinaga tuurile minekuks kulub vaid mõni hetk. Käepide on klambrimudel. See tähendab, et pärast telefoni sisestamist peate selle külgmised käed käsitsi pingutama. Kuid nutitelefoni vabastamine on sama lihtne. Käepideme avamiseks vajutage korpuse küljel olevat nuppu.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.