MAY SALE
-30%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pakkumise kirjeldus

- Kontrollitud klientide tagastused, B-laoseis
- erinevad mudelid
- minimalistlik disain
- ruumisäästlik, ideaalne kontorisse ja koju

Avastage ülim jooksulint - Fitness Walker Pad! See professionaalne treeningmasin sobib ideaalselt spordiklubidele, spordisaalidele ja spordiorganisatsioonidele, kes soovivad pakkuda oma klientidele ja liikmetele parimat võimalikku treeningprogrammi. Fitness Walker Pad'iga saate viia oma jooksusoorituse järgmisele tasemele. Oma helde jooksupinnaga pakub jooksulint piisavalt ruumi sammude pikendamiseks ja jooksukiiruse suurendamiseks. Seade on loodud pakkuma maksimaalset pehmendust ja stabiilsust, et vähendada liigeste koormusi, tagades samal ajal suurepärase treeningkogemuse.
Hulgimüüjana pakume Fitness Walker Pad'i ületamatu hinnaga. Teeme koostööd edasimüüjate, sporditarvete kaupluste, spordikeskuste, spordiklubide, spordiorganisatsioonide ja sportlaste koolitusorganisatsioonidega, et tagada teile parim pakkumine.

Tegeleme hulgimüügi, pankrotikaupade, kaubaaluste, jääkide, jääktoodete, jääktoodete, eriesemete, ettevõtte likvideerimisega seotud kaupadega. Rohkem tooteid leiad meie Ebay kuulutuste poest.

Aktsepteerime järgmisi makseviise: sularaha kohapeal või pangaülekanne.

Kuvatud hind kehtib täieliku aktsepteerimise korral. Kui olete huvitatud osalisest vastuvõtmisest, võtke meiega ühendust.

Transpordikulud arvutatakse individuaalselt. Kohaletoimetamist teostavad meie usaldusväärsed partnerid. DHLiga saadame ka väiksemaid koguseid. Loomulikult on võimalik ka kättesaamine.

Kui olete huvitatud edasistest pakkumistest ja hulgikaupade ostmisest, võtke meiega ühendust.

Me räägime: inglise, saksa, ukraina, poola, vene, kreeka, prantsuse ja teisi keeli.

Ootame teiega koostööd!



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.