FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
23 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pakkumise kirjeldus

Apple iPhone 3Gs nutitelefon (8,9 cm (3,5") ekraan, puuteekraan, 3-megapiksline kaamera, 16/32 GB sisemälu) must/valge
Seadmed lähtestati tehaseseadetele.
Apple iPhone 3Gs 16/32GB must
Tutvuge kõigi aegade kiireima ja võimsaima iPhone'iga. iPhone 3GS-il on videosalvestus, hääletuvastus, kuni 32 GB salvestusruumi ja palju muud.
Kõigi aegade kiireim iPhone.
Esimene asi, mida märkate, on see, kui kiiresti iPhone 3GS-i programmid käivituvad. Veebisaidid ilmuvad sekunditega ja saate e-posti manuseid kiiremini avada. Optimeeritud jõudlus ja täiustatud 3D-graafikaprotsessor pakuvad ka uskumatut mängujõudlust. Tegelikult on kõik, mida teete iPhone 3GS-iga, kuni kaks korda kiirem ja palju otsesem.
Video
Nüüd saate videoid salvestada, redigeerida ja jagada otse oma iPhone 3GS-ist. Tehke kvaliteetseid VGA-videoid portree- või maastikuorientatsioonis. Lõigake materjal, valides algus- ja lõpp-punktid. Seejärel näidake seda teistele e-posti teel, oma MobileMe galeriis, postitage see YouTube'i või sünkroonige see iTunes'i kaudu oma Maci või PC-ga.
3-megapiksline kaamera.
Uus 3-megapiksline autofookusega kaamera teeb ka suurepäraseid fotosid. Ja sellel on mugav uus funktsioon: puudutate lihtsalt ekraani, et keskenduda sellele, mida soovite.
Hääl.
Voice Control tuvastab teie kontaktide nimed ja tunneb teie iPodi muusikat. Nii et helistage või esitage lugu. Ütle lihtsalt, mida sa tahad. Kompass.
Sisseehitatud digitaalse kompassiga iPhone 3GS suudab teile teed näidata. Kasutage uut rakendust Kompass või kogege, kuidas see joondab kaardi automaatselt soovitud suunas.
Lõika, kopeeri ja kleebi.
Teksti ja fotode lõikamine, kopeerimine ja kleepimine – isegi programmide vahel. Ja saate isegi pilte ja sisu veebist kopeerida ning neid mujal kasutada.
Maastikuklaviatuur.
Kas vajate kirjutamiseks rohkem ruumi? Pöörake iPhone'i horisontaalpaigutusele, et töötada suurema klaviatuuriga rakendustes Meil, Messages, Notes, ja Safari. Uudis.
Saatke sõnumeid teksti, video, fotode, heli, asukoha ja kontaktteabega. Võite isegi foto või video teha
Otsing.
Otsitud, leitud. Spotlighti abil saate otsida kõiki oma kontakte, e-kirju, kalendreid ja märkmeid ning kogu iPodi.

Kättesaadavus.
iPhone 3GS pakub funktsioone, mis aitavad nägemis- ja kuulmispuudega inimesi. Nende funktsioonide hulka kuuluvad VoiceOveri jutustaja, suum, valge-must-ekraani valik, monoheli ja palju muud.

Interneti lõastamine.
Surfake praktiliselt kõikjal Internetis. Sest nüüd saate ühendada oma iPhone'i Maci sülearvuti või arvutiga ja kasutada seda modemina. Lõastamine ei ole praegu mõnes riigis saadaval. Lisateavet saab vastavalt mobiilsideteenuse pakkujalt.

Häälmemod.
Salvestage idee, memo, koosolek või mis iganes soovite uue rakenduse Voice Memos abil ja seejärel jagage seda teistega.

Nike + iPod.
iPhone'il on Nike+ iPodi tugi. Lihtsalt pakkige oma Nike+ iPod andur (müüakse eraldi) oma Nike+ kingadesse ja hakake trenni tegema.

Aktsiad.
IPhone'i rakendus Aktsiad näitab teile aktsiaturu graafikuid, üksikasjalikku teavet ja isegi praeguseid pealkirju teie valitud aktsia kohta. Ja kui pöörate iPhone'i, näete veelgi üksikasjalikumat teavet.
"Seadmed on sisse/välja lülitatud ja testitud LCD-funktsionaalsuse osas. Seadmed tarnitakse koos aku ja tagakaanega.
Kaubana kasutatakse B-kaupa."

Testitud sisse-/väljalülitamine tähendab, et seadmeid kontrollitakse, kas neid saab sisse lülitada. Lisaks testitakse LCD-d.
See pakkumine on suunatud ainult professionaalsetele edasimüüjatele. Müük toimub eritootena ilma garantii või tagastamiseta.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.