FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
25 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Iview Wifi ip hd turvakaamera

12,62 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
10 [2,4] tükki
Kogus saadaval
ilma piiranguteta
Riik
Ungari
Tootegrupp
Uus  
Kaubamärgid
iPhone - Apple
SKU:
holm3757
EAN:
=VLOOKUP(A85,Munka1!D:E,2,FALSE)
Viimane aktualiseerimine
3 päeva tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus


Lisaks 2MP 1080p kõrglahutusega, FULL HD-le sisaldab kaamera ka Wi-Fi traadita tehnoloogia tuge, nii et saate kaameraga hõlpsalt ja kiiresti ühenduse luua kõikjal Interneti või mobiilseadme kaudu. Pilt on selge ja lähedane tegelikule stseenile. Täiustatud video tihendamine.

Liikumise tuvastamineKaamera toetab liikumise tuvastamist mitmes piirkonnas, võimaldades tõeliselt tõhusat jälgimist. Kui tuvastatakse liikumine, saadab kaamera teate ja salvestab video mikro-SD-kaardile, millel on kaamera sisseehitatud pesa (mikro-SD-kaardi tugi kuni 128 GB). Erinevalt traditsioonilisest veebikaamerast on see IP-kaamera eraldiseisev süsteem, mis ilma arvutiga ühendamata suudab edastada ja salvestada kvaliteetset pilti mälukaardile, võimaldades samal ajal kaamerat jälgida ja juhtida. rakendus iPhone'ile, iPadile või Android-seadmetele.

Video filmitakse kiirusega 25 kaadrit sekundis, nii et salvestamine on täiesti sujuv.

Öine nägemine

Sellel IP-kaameral on ainulaadne öine nägemine koos heleduse automaatse reguleerimisega. WiFi IP-kaamera sisaldab IR LED-taustvalgustust, mis võimaldab pidevat jälgimist ka öösel. Vähese valguse korral aktiveeritakse stseeni infrapunavalgustus automaatselt vahemikus kuni 30 meetrit.

Põhifunktsioon:
2.0 MPx FULL HD väljas WiFi IP-kaameraWiFi-ühendus hõlpsaks paigutamiseks ja täiustatud haldusvõimalusteks / traadita WiFi-moodul, mis ühildub standardiga 802.11 b/g/n. /FULL HD kõrglahutusega video teravate detailide ja parema selguse jaoksVälis-IP-kaamera lihtne ja kiire seadistamine ja juhtimine rakenduse kaudu (mobiiltelefonidele ja multimeediaseadmetele, millel on Apple iPhone või Android operatsioonisüsteem). Jälgimine arvuti kaudu. Üksikasjalik täis-HD salvestus (1920 × 1080p)Lai võttenurk (85°)Võimalus filmida ja vaadata videoid võrgusNight-režiim infrapuna LED-ide ja mehaanilise ICR-filtriga. IR LED öiseks valgustamiseks kuni 30 meetri kauguselt. Jälgige liikumistuvastuse sündmusi meilisõnumite saatmise võimalusega. Rikkalikud võimalused pildiseadete ja muude kaamera funktsioonide jaoks. Pritsme- ja tolmukindel IP66 reitinguga. Lihtne paigaldamine, vajate ainult kaamerat, nutitelefoni või tahvelarvutit, samuti Interneti-ühenduse loomise võimalust (nt WIFI kaudu)

Paketis on EU AC laadija!.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.