FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
21 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Isoleeritud roostevabast terasest vee trummelpudel õlgedega, 16 oz

13,47 € /tükk hind ilma käibemaksuta
Läbi rääkima

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
1 [2,4] tükki
Kogus saadaval
14 [2,4] tükki
Riik
Austraalia
Tootegrupp
Uus  
Kaubamärgid
ava
Tarne aeg
6 päeva
SKU:
TBK0006
Viimane aktualiseerimine
9 kuud tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

FUNKTSIOONID
>Bränd: Brandster
>Värv: helelilla, helesinine, helehall, must ja roosa
>Usaldusväärne lekkekindel kaas
>Mahub kergesti külmkapi topsihoidjatesse
>Kahe seinaga konstruktsioon lisab suurepärase isolatsiooni
>Lai ava ja õhuke kehakujundus
>Kõige stiilsem joogipakend
>Esiletõstetud kõrreauk, mida liikvel olles hõlpsalt juua

SPETSIFIKATSIOONID
>Materjal: roostevaba teras
>Mahutavus: 16 oz (480ml) , 25 oz (750ml)
>Hoida kuumas/külmas 8-10 tundi

PAKETT SISALDAB
1x lekkekindel roostevabast terasest trummel

TOOTEST
Brandsteri isoleeritud trummel on roostevabast terasest vaakumisolatsiooniga trummel, millel on kahekordne seinakonstruktsioon, mis tagab isolatsiooni kuumadele ja külmadele jookidele. Sellel trumlil on kaas, mis lukustub oma kohale, vältides lekkeid. Sellel on ka pritsmekindel disain, mis hoiab ära lekked mis tahes nurga alt. Brandsteri isoleeritud trummelit saavad kasutada kõik, kes peavad pikka aega külma vedelikku jooma. Nende hulka kuuluvad sportlased, inimesed, kes töötavad suvel õues, ja inimesed, kes töötavad aastaringselt kuumas keskkonnas. Siin on mõned näpunäited, mis aitavad teil otsustada hämmastava trummeldaja üle.

>Brandsteri isoleeritud trummel on üks vastupidavamaid roostevabast terasest trumleid. Selle topeltseinaga konstruktsioon lisab suurepärase isolatsiooni, mis hoiab teie joogid külmana pikki tunde. Pakendis saate trummel & roostevabast terasest õled.
>Roostevabast terasest, mis ei paista läbi ja seetõttu on temperatuurikiirte tungimine raskem, võtab jookide kuumenemine või jahtumine palju kauem aega. Lisaks sellele on paljud roostevabast terasest veepudelid isoleeritud ainsa eesmärgiga hoida jooke külmas kuni 24 tundi.
>Brandsteri isoleeritud trummel on suurepärane toode, mida kasutada kontoris või teel olles. See on oma klanitud disainiga atraktiivne ja praktiline. See isoleeritud trummel on mitmekülgne, nii et seda saab kasutada nii toatemperatuuril vedelike kui ka kuumade jookide jaoks. Kaasas on ka kõrrehoidja ja lai suu, millest on lihtne juua.
>See toode on valmistatud eesmärgiga omada mitmekülgsust, mis sobib kõigile vajadustele. Nende tootevalik on vastupidav ja talub erinevaid ilmastikutingimusi. Vaakumisolatsiooniga, BPA-vabad ja lekkekindlad on mõned nende toodete omadused, mis muudavad need tõeliselt väärtuslikuks neile kulutatud raha.
>Brandsteri isoleeritud trummel on suurepärane näide stiilsest joogipakendist. See sobib ideaalselt kõigile, kes peavad suvel või talvel hüdreeritud olema, roostevabast terasest disaini ja vaakumkaanega, mis hoiab teie jooki tundide kaupa külmana. Lisaks sellele on seda toodet lihtne kasutada, nii et saate seda tellimuse kättesaamisel kasutada asap.

MÄRKUS: See toode saadetakse Austraaliast koos Austraalia-ülese kiirkullerteenusega. **Logistika/kullerteenuste tavapärase toimimise ajal (v.a häired ja ummikud) on tarneaeg suuremates linnades, alevites ja asulates asuvate aadresside puhul umbes 3-6 tööpäeva. Maapiirkonna aadresside puhul võib lisanduda paaripäevane viivitus.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.