FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
18 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

IPurity ? Edison Vintage lambipirn [3 tükki] - Retro lamp

alates 4,85 € /tükk hind ilma käibemaksuta
5,05 € 1 kuni 249 [2,4] tükki
4,85 € 250 kuni 500 [2,4] tükki

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
250 [2,4] tükki
Kogus saadaval
499 [2,4] tükki
Riik
Saksamaa
Tootegrupp
Uus  
Viimane aktualiseerimine
9 kuud tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

? ??????? ??????????E27 pirni saab sisse ja välja lülitada kuni 20 000 korda! Meie 4W LED-lamp asendab tavalist 40W hõõglampi ja on teie rahakotile väga lihtne! Kõrge värvikiredusega merevaigukollane klaas ja kvaliteetne LED-hõõgniit loovad vintage retrostiili!
? ???????? ???????: Vintage lambipirn E27 sobib oma E27 alusega peaaegu igasse lampi! See on värelus- ja värelusvaba ning kiirgab kohe pärast sisselülitamist sooja valgust. See täidab nostalgilise elegantsiga elutoa, söögitoa, magamistoa, köögi, kontori, kohviku ja restoranid!
? ???? ??????????? : Üle 25 000-tunnise elueaga on E27 lambipirn eriti vastupidav. Lisaks on E27 LED-il kõrge värviedastus CRI>80, mis tagab eriti erksad ja loomulikud värvid. Kõik meie lambid on Saksamaal testitud TÜV ja omavad kõiki vajalikke sertifikaate!
? ????? Acc??????????: 2200K-ga retro hõõglamp on soe valge ja pakub ideaalset valgustust hubase õhkkonna jaoks. See näeb välja nagu originaalne Edisoni lambipirn - retro disain täiuslikus kombinatsioonis kaasaegsete energiasäästlike LED-kiududega! Isegi kui see on välja lülitatud, on geniaalsed hõõgniidid pilgupüüdjad!
? ??????? ???????????: Soovime, et oleksite meie IPurity vintage dekoratiivlampidega sama rahul kui meie. Seetõttu pakume teile meie toodetele 30-päevast tagastuspoliitikat ja raha tagasi garantiid. Saksa keelt kõnelev klienditugi on teie käsutuses!



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.