FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
17 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pakkumise kirjeldus

Nüüd saadaval on tippkvaliteediga Case iPhone 6 6s Plus klanitud hõbedases värvitoonis. Mõeldud tähelepanelikele iPhone'i entusiastidele, kes otsivad nii stiili kui ka kaitset. See elegantne L-kujuline ümbris tagab teie armastatud seadmele hea sobivuse, hoides seda igapäevase kulumise eest kaitstuna.

Vastupidavatest materjalidest valmistatud korpus tagab suurepärase vastupidavuse kriimustustele, muhkudele ja juhuslikele tilkadele. Selle täpsed väljalõiked pakuvad hõlpsat juurdepääsu kõigile teie iPhone 6 6s Plusi portidele, nuppudele ja funktsioonidele, ilma et see kahjustaks funktsionaalsust. L-kujuline disain mitte ainult ei lisa nurkadele täiendavat kaitsekihti, vaid suurendab ka üldist esteetilist atraktiivsust.

Tänu õhukesele profiilile lisab see ümbris teie iPhone'ile minimaalse mahu, võimaldades teil selle vaevata taskusse või käekotti libistada. Lisaks lisab hõbedane viimistlus elegantsi, muutes selle ideaalseks aksessuaariks teie stiili täiendamiseks.

Valige iPhone 6 6s Plus Silver L ümbris ja kogege täiuslikku stiili ja kaitse segu. Hankige oma juba täna ja veenduge, et teie iPhone oleks kõikjal turvaline ja stiilne.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.