FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
6 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Induktsioonpliit Delicatessa 90 Flex

671,39 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
1 [2,4] tükki
Kogus saadaval
ilma piiranguteta
Riik
Poola
Tootegrupp
Uus  
Kaubamärgid
Klarstein
SKU:
4060656231643
EAN:
4060656231643
Viimane aktualiseerimine
2 nädalat tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus


KATOLOOGILINE HIND: 3.689,99 zł
Delicatessa 90 Flex, sisseehitatud induktsioonpliit, 5 tsooni, 7400W, autark
Piiramatu toiduvalmistamine: Klarstein Delicatessa 90 Flex induktsioonpliit kasutab toiduvalmistamise ajal optimaalselt ruumi minimaalse energiatarbimisega. See ühendab tehnilised uuendused luksusliku välimusega ning tänu vitrokeraamilisele pinnale annab see köögile uue sära.
Klarstein Delicatessa 90 Hybrid sisseehitatud pliidiplaadil on viis küttevälja koguvõimsusega 7400 W, mis on jagatud 1 x 2300, 2 x 2000 W ja 2 x 1500 W, viies kööginõude sisu rekordajaga keemiseni. Tänu VarioHeating tehnoloogiale on kaks küttetsooni vasakul või Paremal küljel sulanduvad nad ühte. Poti kohaloleku tuvastamise funktsioon võimaldab kombineeritud kütteväljal kohaneda pottide, pannide ja kastrulite suurusega, samuti suurte köögiriistadega, mis ei mahu ühte küttevälja. Delicatessa 90 Flex tarbib ühelt poolt ainult vastavale potile sobivat energiat, teisalt võimaldab see kasutada erineva suurusega potte ja panne. Kõigil üksikutel väljadel ja paindetsoonil on eraldi võimsuse juhtimine ja ThermoBoost funktsioon, tänu millele suureneb kiire küttevõimsus taas 3000 W-ni. Klarstein Delicatessa 90 Flex keraamilise pliidiplaadi lihtsaks kasutamiseks kasutatakse integreeritud puutepaneeli SenseControl koos puutetundliku liuguriga võimsuse juhtimiseks ja digitaalset ekraani. Tänu sellele ei häiri täiendavad regulaatorid ja nupud pliidi tööpinna elegantset välimust. Lisaks temperatuurile saab iga küttevälja jaoks programmeerida 99-minutilise taimeri, mis lülitab pliidiplaadi pärast määratud aja möödudes välja või kiirgab helisignaali.
Sujuva toiduvalmistamise tagamiseks on Klarstein Delicatessa 90 Flex sisseehitatud pliidiplaadil asjakohased turvaelemendid: Kui kütteväli jõuab liiga kõrgele temperatuurile, aktiveeritakse ülekuumenemise kaitse. EcoTermali põhimõttel põhinev jääksoojuse indikaator mitte ainult ei anna teile teada, kas väljalülitatud kütteväljad on endiselt kuumad. Samuti võimaldab see energia säästmiseks süüa jääksoojusega. Funktsioon ThermalRecall mäletab seadistatud temperatuuri ja aktiveerib selle uuesti, kui küpsetusprotsess tuleb lühikeseks ajaks katkestada ja seejärel jätkata. Lisaks saab lapse turvasüsteemi lubada, et vältida toiduvalmistamise seadete juhuslikke muudatusi.
Klarstein Delicatessa 90 Flex induktsioonpliit püüab pilku kergesti hooldatava vitrokeraamilise pliidiplaadiga, mis pliidi oskuslikult paljastab. Sel moel sobib pliidiplaat ideaalselt iga köögi varustusega - nii klassikalise kui ka kaasaegsega. Tarne sisaldab paigaldamiseks vajalikke montaažimaterjale.

Põhiteave: Täpsus: võimsuse reguleerimine 9-punktilisel skaalal, programmeeritav 99 -min. UnetaimerPaindlik kohandamine: VarioHeating tehnoloogia kahe küttetsooni ühendamiseks üheks paindetsooniksEfektiivne soojus: koguvõimsus 7400 W viies küpsetustsoonis, millest igaühel on 3 x 2300, 2000 ja 2 x 1500 WTMuu-slaidile: SenseControl liugurifunktsiooni ja digitaalse ekraanigaEnergiatõhus toiduvalmistamine: EcoThermal Control koos jääksoojuse indikaatoriga selle kasutamiseksSuurem võimsus:        iga küpsetusala ThermoBoostiga / kiire soojendus 3000 W-ga paindetsoonis

Omadused:pliidiplaadi ülaosas sisse / välja lülitatud (puutetundlik juhtpaneel)koguvõimsus: 7400 W (1 x 2300, 2 x 2000 W ja 2 x 1500 W)Ökonoomne funktsioon (spar): küpsetustsoonide võimsuse automaatne vähendamine ülekoormuse vältimiseks4 ristkülikukujulist küttevälja: iga 18 x 18 cm suur kütteväli (keskmine, ümmargune): Ø 28 cmcontrol puutepaneel koos töötaseme digitaalse ekraaniga ja taimer võimalus ühendada vasak ja parem kütteväli tuvastusega paindtsooniks poti olemasolu 99-minutilise reguleerimisega automaatne väljalülitamineÜlekuumenemise kaitseValikuline lastekaitsetüüp: sisseehitatud kööginurk kööginurka paigaldamiseks mõeldud kohaletoimetamismaterjalid5 tihvti ühendus kaablitoide: 380-415 V 3N või 220-240 V ~ | 50/60 Hz

Kohaletoimetamise ulatus:
1 x sisseehitatud pliidiplaat
1 x Paigaldusmaterjal PUUDUB
Mitmekeelne kasutusjuhend NO (pdf saadetakse peale ostu)

Mõõtmed:
üldmõõtmed: 90 x 6,1 x 52 cm (WxHxD)
Paigalduse mõõdud: 87 x 5,7 x 49 cm (WxHxD)
lauaplaadi minimaalne laius: 5 cm
minimaalne lauaplaadi paksus: 3 cm
minimaalne riputuskaugus pliidi kohal: 76 cm
Minimaalne vaba ruum pliidiplaadi all: 5 cm
õhuringluse ruum: min. 2 cm
Kaabli pikkus: 1.0m
Kaal: ca 12 kg

Kaubad powys



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.