FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
18 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Iluvõre autohoidja koos Mag Safe 15w laadijaga iPhone LED PD jaoks

11,06 € /tükk hind ilma käibemaksuta
Tellin

Minimaalne tellimus
1 [2,4] tükki
Kogus saadaval
ilma piiranguteta
Riik
Poola
Tootegrupp
Uus  
Kaubamärgid
iPhone
SKU:
71563
EAN:
5905601812463

Kontakt Helistage

Iluvõre autohoidja koos Mag Safe 15w laadijaga iPhone LED PD jaoks - kirjeldus

Mag ohutu autokinnitus koos magnetlaadijaga võre jaoks Toote kirjeldus + Esiletõstetud

Peamised omadused: Tüüp: Magnetiline autokinnitus Paigalduskoht: Õhutusvõre Laadimisvõimsus: 15W / 10W / 7.5W / 5W Toitesisend: 5V / 2A, 9V / 1.67A, 12V / 1.5A Võimsus: 5V / 1A, 9V / 1.5A Tugi Kiirlaadimisprotokollid: PD &; QC 3.0 Laadija sisend: USB-C Taustvalgus: Sinine LED Kaal: 99g Magnetplaadi mõõtmed: 6.2cm x 6.2cm Ühilduvus: Mag Safe tehnoloogiat toetavad seadmed tüüp: iPhone 12/13/14/15 Kaitse: ületemperatuuri, liigvoolu, ülepinge, lühise ja ülepinge kaitse Sertifikaadid: CE, FCC, RoHS Komplektis: autohoidja, USB-A - USB-C kaabel ~1m
Magnetiline kinnitus See toode on kohandatud ja sobib Mag Safe tehnoloogiat toetavate iPhone'i mudelite, näiteks iPhone 12, 13, 14, 15 autosiseseks magnetiliseks juhtmevabaks laadimiseks kõigis versioonides. Tulekindlatest materjalidest ehitatud magnetlaadija autohoidik pole mitte ainult vastupidav ja kuumakindel, vaid sobib elegantselt ka sõiduki sisemusse. Laadimisplaat on varustatud sinise LED-iga, mis näitab, et see on ühendatud toiteallika ja laadimisega.
Mag Safe kinnitus koos sisseehitatud traadita laadijaga toetab toite kohaletoimetamist (PD) ja kiirlaadijat (QC) 3.0 kiirlaadimist, mille tulemuseks on laadimiskiiruse märkimisväärne paranemine. Kiire juhtmevaba laadimisvõimsusega kuni 15 W laeb teie iPhone nüüd palju kiiremini, pakkudes teile tipptasemel jõudlust.
Madala temperatuuriga laadimine Laadija kasutab intelligentset soojuse hajutamist ja kiiret laadimist isegi külmadel temperatuuridel. Tagaküljel on õhu väljalaskeava, mis toetab ventilatsiooni ja konvektsioonisoojuse hajutamist. See optimaalne lahendus tagab tõhusa ja ohutu laadimise, säilitades seadme nõuetekohased töötingimused.
Akukaitse: Intelligentne pinge reguleerimine laadijas kaitseb telefoni akut. Täpse pinge juhtimisega on laadimisprotsess optimeeritud, pikendades aku eluiga ja kaitstes seda võimalike kahjustuste eest.
Auto magnetvõre hoidik on mõeldud sirgete õhuavade (vertikaalne ja horisontaalne) jaoks. Selle paigaldamine on äärmiselt lihtne. Lihtsalt asetage kinnituse kuulpea magnetlaadija kardaanile ja libistage see seejärel võrku. Ühendage kaasasolev USB-kaabel toiteallikaga (toitelaadija ei kuulu komplekti) ja oletegi valmis! Magnetlaadimist saate kasutada kiiresti ja mugavalt.
Mitmesuunaline kinnitus tugeva magnetiga: Tugeva magnetiga on teil võimalus paigaldada telefon nii vertikaalsesse kui ka horisontaalsesse asendisse. See lahendus tagab kasutamise paindlikkuse, võimaldades teil laadimise ajal seadme orientatsiooni oma eelistustele kohandada.
Kompaktne suurus Mõõtmetega 62 mm x 62 mm ja paksusega 11 mm on magnetplaat äärmiselt kompaktne lahendus. Koos käepidemega jõuab laadija pikkuseni 83 mm, mis võimaldab teil magnetilise laadimise tehnoloogiat mugavalt ja tõhusalt kaasaskantavas vormingus kasutada.
Käepideme ohutus Iluvõre sisestusklambrit on kasutatud laiendatud kujul, kõrvaldades mure, et käepide kogemata välja kukub. Ohutu ja turvaline hoidmine muudab meie toote kasutamise mitte ainult mugavaks, vaid ka ohutuks, tagades stabiilsuse kõigis tingimustes. 1. Silikoonist kaitsekate ei kahjusta õhu väljalaskeava. 2. Pöörlev käepide, mis sobib horisontaalsete ja vertikaalsete õhutusvõrede jaoks. 3. Käepideme stabiliseeriv kaitse õhutusava võres.
Magnetlaadija ehitus 1. Polükarbonaadist soojusisolatsioonipaneelid. 2. Tugevad magnetid. 3. Vasktraat kõrge temperatuuri vähendamiseks. 4. Nutikad kiibid, et tagada ohutu ja kiire laadimine.
Stabiilne hoidmine Tänu tugevale magnetile ei pea te muretsema telefoni kukkumise pärast. Konarlikud mägiteed, kiiruskonarlikud või äkkpidurdamine muutuvad lihtsamaks, säilitades samal ajal turvalise hoidmise.
Laadijal on CE, FCC ja ROHS sertifikaat. ROHS-i sertifikaat kinnitab, et toode vastab kahjulike ainete teatud piirnormidele. FCC sertifikaat tõendab, et seadme elektromagnetilised häired vastavad föderaalse sidekomisjoni poolt heaks kiidetud piirnormidele.

Korduma kippuvad küsimused Millised on meie magnetlaadija peamised eelised?
Meie magnetlaadija pakub PD ja QC 3.0 15W kiirlaadimist, intelligentset soojuse hajutamist ja stabiilset hoidmist tänu võimsale magnetile.
Millised on magnetplaadi mõõtmed hoidikuga


Makseviisid

  • Ülekanne
  • Sularaha
  • Online maksed
  • PayPal
  • VISA
  • MasterCardi

Transpordiliigid

  • Riigisisene saadetis
  • Rahvusvaheline saadetis

Teised hulgimüüja pakkumised

Muud pakkumised sama kategoorias

Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.