FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
24 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Hulgimüügipakkumine: 63"/160cm pikad erineva läbimõõduga bambuspulgad

alates 0,20 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Soovitatav jaehind: 1,00 €

Läbi rääkima
0,40 € 1 kuni 200 [2,4] tükki
0,30 € 400 kuni 800 [2,4] tükki
0,20 € 1600 kuni 3200 [2,4] tükki

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
100,00 €
Kogus saadaval
20000 [2,4] tükki
Riik
Hiina
Tootegrupp
Uus  
Tarne aeg
29 päeva
SKU:
BS20201
Viimane aktualiseerimine
3 nädalat tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

Meil on hea meel pakkuda oma mitmekülgseid ja vastupidavaid bambuskeppe, mis sobivad ideaalselt paljude isetegemisprojektide jaoks, sealhulgas laternate ja lohede ehitamiseks, inseneritööks, lavarekvisiitideks, mööbli isetegemiseks, kaunistusteks, käsitööks, uste / akende remondiks ja lemmikloomade puurideks. Iga pulga pikkus on 63 tolli (160 cm) ja see sorteeritakse teie mugavuse huvides läbimõõdu järgi.
Segatellimused on vastuvõetavad. Kuna suurusi ja hindu on palju, on avaldatud hind madalaim, nii et kui vajate erinevaid suurusi, võtke minuga õigeaegselt ühendust.
Kõige tähtsam on see, et ostes ja müües ükskõik millist minu toodet, saate hõlpsasti moodustada oma ettevõtte orgaanilise tsükli ja luua pikaajalise, stabiilse ja kasvava rahavoo, muutes vähemalt lõpptoote väärtuse 5-10 korda suuremaks.
Toote omadused:
Materjal: Valmistatud paksudest Moso bambusseintest, need pulgad on vastupidavad ja sobivad erinevateks rakendusteks.
Ravi: Kõrge temperatuuriga steriliseerimine tagab, et bambus on ohutu ja kasutusvalmis.
Värv ja viimistlus: Peamiselt saadaval kollaste ja valgete segatoonides, need bambuspulgad lõigatakse bambuse välisseinast, mis on tuntud oma kõrge kiutiheduse poolest. Nad on poleeritud sileda viimistluse saavutamiseks, ilma lakita, rõhutades nende loomulikku ilu.
Paindlikkus: Õhukesi pulgakesi võib leotada soojas vees 2-3 minutit, et need muutuksid pehmeks ja kergesti vormitavaks. Nendel pulgadel on ainulaadne omadus painutada ilma purunemiseta, isegi ümmarguseks kujuks, kui neid korralikult kuumutada.
Mitmekülgsus: Õhukesi pulgakesi saab painutada mis tahes vajaliku kujuga, muutes need ideaalseks mitmekesiste isetegemisprojektide jaoks.
Ideaalne äriettevõtmiste jaoks:
Sobib kooli käsitöötundideks, Nende bambuskeppide ostmine ja edasimüümine kohalikul turul võib olla kasumlik äriettevõtmine, arvestades nende ainulaadsust ja laia rakenduste valikut.
Tellimine ja kohandamine:
Saateteave: Töötlemisaeg on umbes 4-5 päeva. Tavatellimuste puhul võtab kohaletoimetamine Hiina Posti õhuposti kaudu aega umbes 2-4 nädalat. Suuremate tellimuste puhul on saadaval mere- / rongitransport, mis võtab aega umbes 5-8 nädalat.
Veose arvutamisel lähtutakse kaalust ja mahust posti- ja õhutranspordi teel. Kui see ületab 20 kilogrammi, saadetakse see meritsi või raudteel. See on jälgimisnumbriga uksest ukseni teenus, mida on mugav igal ajal veebis jälgida. Kohandatud taotlused on teretulnud.
Kohandatud suuruse taotlused: Palun võtke meiega ühendust, et saada konkreetseid suuruse nõudeid.
Täname, et kaalusite oma projektide jaoks meie bambuskeppe. Loodame pakkuda teile kvaliteetseid ja mitmekülgseid bambustooteid teie loominguliste vajaduste rahuldamiseks.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.