FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
24 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pakkumise kirjeldus

Huawei Honor 5X ümbris - stiilne must L-suuruses ümbris kaitseb teie telefoni suurepäraselt kriimustuste, tilkade ja muude kahjustuste eest. Valmistatud vastupidavast materjalist, tagab see mitte ainult tugeva kaitse, vaid ka elegantse välimuse.

Meie ümbris on spetsiaalselt kujundatud nii, et see sobiks ideaalselt teie Huawei Honor 5X kuju ja suurusega, andes teile hõlpsa juurdepääsu kõigile telefoni nuppudele, portidele ja funktsioonidele. Selle tulemusena ei pea te enam muretsema funktsionaalsuse kaotamise pärast teie pandud juhtumi tõttu.

Lisaks on meie ümbrisel libisemiskindel pind, mis paneb telefoni kindlalt käes istuma ja ei libise tasastel pindadel. Nii saate oma nutitelefoni vabalt kasutada, muretsemata selle kogemata kukkumise pärast.

Huawei Honor 5X must "L" ümbris on ideaalne täiendus teie telefonile. See pakub suurepärast kaitset, stiilset disaini ja täielikku juurdepääsu kõigile funktsioonidele. Ostke see ümbris kohe ja nautige oma Huawei Honor 5X kasutamise ohutust ja mugavust.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.