FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
24 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Haruldased ja esmaklassilised erineva suurusega bambusest liistud/ribad (63 tolli/160 cm) meisterdamiseks ja ehitusprojektideks – hulgimüük

alates 0,70 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Soovitatav jaehind: 2,00 €

Läbi rääkima
0,90 € 1 kuni 100 [2,4] tükki
0,80 € 200 kuni 400 [2,4] tükki
0,70 € 800 kuni 1600 [2,4] tükki

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
100,00 €
Kogus saadaval
3000 [2,4] tükki
Riik
Hiina
Tootegrupp
Uus  
Tarne aeg
30 päeva
SKU:
BSF20211
Viimane aktualiseerimine
3 nädalat tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

Meil on hea meel pakkuda laia valikut esmaklassilisi bambusest liiste/ribasid, mis sobivad ideaalselt erinevate loominguliste ja ehitusprojektide jaoks. Iga riba pikkus on 63 tolli (160 cm) ning saadaval on erineva laiuse ja paksusega, mis vastavad teie konkreetsetele vajadustele.
Segatellimused on vastuvõetavad. Kuna suurusi ja hindu on palju, on avaldatud hind madalaim, seega kui vajate erinevaid suurusi, võtke minuga aegsasti ühendust.
Kõige tähtsam on see, et minu tooteid ostes ja müües saate hõlpsalt moodustada oma ettevõtte orgaanilise tsükli ja luua pikaajalise, stabiilse ja kasvava rahavoo, muutes lõpptoote väärtuse vähemalt 5- 10 korda kõrgem.
Toote spetsifikatsioonid:
Saadaval erineva laiuse ja paksusega, pakkudes mitmekülgsust erinevate projektide jaoks.
Looduslik värv: bambus on valge ja helekollase segu, mis näitab selle loomulikku ilu.
Materjali kvaliteet: valitud bambusseina pakseimatest osadest. Nahk ja sõlmed eemaldatakse, et säilitada kõige kasulikumad bambuskiust osad.
Viimistlus: ribade mõlemad pooled on tasased, hästi poleeritud ja lakkimata, tagades loomuliku ja atraktiivse välimuse.
Paindlikkus: neid bambusribasid saab murdmata poolümaraks painutada. Nõuetekohase kuumutamise korral võivad nad saavutada isegi täielikult ümara kuju.
Vastupidavus: neid ribasid saab säilitada palju aastaid ilma nende kvaliteeti kaotamata, muutes need väärtuslikuks materjaliks pikaajaliste projektide jaoks.
Rakendused:
Sobib kooli käsitöötundidesse, sobib suurepäraselt kanuude, süstade, uste, akende, pildiraamide, vibude ja paadiraamide meisterdamiseks.
Sobib ka uuenduslikeks projektideks, nagu teismeliste vibude, tuulelohede, laternate, joonlaudade, lemmikloomade puuride ja autode remondiosade valmistamine.
Tellimine ja kohaletoimetamine:
Kohandatud suurused: saame meretranspordi jaoks toota kuni 2 meetri pikkuseid ribasid. Konkreetse suuruse soovi korral võtke meiega ühendust.
Töötlemisaeg: umbes 2-3 päeva.
Kohaletoimetamine: kohaletoimetamine võtab Hiina Posti lennuposti kaudu tavaliselt umbes 2–4 nädalat. Suuremate tellimuste puhul on saadaval meritsi/rongi saatmine, mis võtab aega umbes 5-8 nädalat.
Kaubavedu arvutatakse kaalu ja mahu alusel, kiirposti- ja õhutranspordiga. Kui see ületab 20 kilogrammi, saadetakse see meritsi või raudteed pidi. See on uksest ukseni teenus koos jälgimisnumbriga, mida on mugav veebis igal ajal jälgida. Kohandatud taotlused on teretulnud.
Täname, et arvestasite oma meisterdamis- ja ehitusvajaduste rahuldamiseks meie bambusribadega. Ootame teile neid mitmekülgseid ja kvaliteetseid materjale pakkuda.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.