FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
23 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

H78 Nutikas peale Bluetoothi 1 95 h velyk roosa

7,06 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
10 [2,4] tükki
Kogus saadaval
ilma piiranguteta
Riik
Ungari
Tootegrupp
Uus  
SKU:
holm7194
EAN:
=VLOOKUP(A594,Munka1!D:E,2,FALSE)
Viimane aktualiseerimine
4 päeva tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

Tutvustame energiarammi smart r t nimega H78Max.
See nutikas on keskkonnateadlik ja sellel on palju täiustatud funktsionaalsust. Kompaktne m rete 44*38*11mm, saate seda mugavalt randmel kanda.

Nutikal ra-l on 1.95 h tolline LCD k kärbes, millel saate kuvada n navig l s inform ci kat. Bluetooth 5.0 + 5.0 kaherežiimiline saab v teha stabiilse s kiire lüliti d st m s seade z kh z, p ld ul nutitelefonid. Ja mahtuvus v t bb rint ses technol gia rint k fly ash s vez rl st volinik.

H78Max on nutikas, et selle energiaväljund oleks kivi m k d st k n l, mida purustab 280mAh aku t pl l. See võib muuta pikema zemid t s vähem t lt si tsükli. T lt si m dja on 2-kontaktiline ühendus t rt nikiga, nii et saate r t i sisse lülitada üks kord.

Nutika ra mos põhifunktsioon on t n l, sealhulgas h v palju r gz t h v palju r gz t t telefonid nyvb l, SMS k ld s t s t telefon cross-l, südame löögisageduse jälgimine st, v rnyom s- s v roxig n-monitor st, unemonitor st, Bluetooth h v st, Bluetooth zen t s m g palju m st.
Lisaks toetab see ss s, töötab palju, brest, eml käsi kaks s muusikat, samuti t rohkem liikuda st s funktsioon t t p ld istuge randme elford t sa, f trimmitud k fly ash , kark t s mobiiltelefoni otsingud s, t voli f nyk p, napt r, felv tel s t k k s. H78Max on nutikas ja sellel on parool.

Nutikas võib panna teie muusika vastu võtma s t s t i on n p r o g i e t i palju rohkem, kui näete ul WeChatis, QQ-s, Facebookis, Twitteris, Line'is, Whatsappis ja Instagramis. See võib võimaldada mul alati oma parimate sündmustega kursis olla.

H78Max on nutikas, et toetada rohkem spordialasid ja oskusi, sealhulgas hüppamine, jooksmine, tõstmine, lauatennis, ram rball, sulgpall, mägironimine jne.

Nutikas ra ühildub nii IOS 9.0 s jabb versiooniga ival kui ka Android 5.0 s jabb versiooniga ival. , eest lk õ i g e r n t u se l ä h t s i o on i d

Avastage energiarohke nutikas H78Max ja sukelduge igapäevaellu. Hoidke taevas silma peal, lülitage sisse m s esk z h z , ja tulistage k mugav s funktsioon lis smart on lm ny t. Seda saab kasutada rt i on s ja see on korrektse välimusega.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.