FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
7 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pakkumise kirjeldus

Jood on kilpnäärme "toit", mis reguleerib hormoonide kaudu meie keha energiatarbimist. Me vajame joodi spetsiaalselt toitainete, suhkrute, rasvade ja valkude nõuetekohaseks ainevahetuseks. Jood on oluline psühholoogilise heaolu, kehatemperatuuri ja naha tervise nõuetekohase reguleerimise jaoks.

Joodi otsivad inimesed, kes keskenduvad:
- Vaimne heaolu - Energiakulu kehas
- Kilpnäärme normaalne talitlus

- Toitainete, suhkrute, rasvade ja valkude õige ainevahetus

Sisu: Täiteaine (riisijahu), hüpromellloosi taimne kapsel, täiteaine (riisijahu), lisatud ained: ränidioksiid, jood kaalium.

Pakendi märkus: Toidulisand. Toode ei asenda tasakaalustatud ja mitmekesist toitumist. Hoida kuivas kohas, temperatuuril kuni 25°C. Kaitsta otsese päikesevalguse eest. Hoida lastele kättesaamatus kohas. Tootja ei vastuta mis tahes kahju eest, mis on põhjustatud sobimatust kasutamisest või ladustamisest. Parim enne kuupäev, mis on märgitud pakendile.

Allergeenid: toode ei sisalda allergeene, mis on loetletud Euroopa Parlamendi ja nõukogu muudetud määruse (EL) nr 1169/2011 II lisas.

GMO: toode vastab määruste (ES) nr 1829/2003 ja (EÜ) nr 1830/2003 nõuetele, ei sisalda GMOsid ega ole toodetud geneetiliselt muundatud toorainest.

Ionisatsioon: toodet ei ole töödeldud ioniseeriva kiirgusega Euroopa Parlamendi ja nõukogu direktiivi 1999/2/EÜ (muudetud määrusega (ES) nr 1137/2008) tähenduses.

Toodang omab ISO sertifikaati 22000:2018



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.