WEEKEND SALE
-25%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Glory Star 10" kioski tahvelarvuti kaubanduslikuks kasutamiseks

312,00 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
1 [2,4] tükki
Kogus saadaval
50 [2,4] tükki
Riik
Suurbritannia
Tootegrupp
Uus  
Viimane aktualiseerimine
1 aasta tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

JUHTMEGA ETHERNETI JA VALIKULINE TOIDE ETHERNETI KAUDU

Uus Power over Ethernet (POE) on valikuline funktsioon, kus toitepistiku paigaldamine on kallis ja odava pinge kasutamine võimaldab kulutõhusamat lahendust. POE võimaldab hõlpsasti paigaldada toite- ja internetikaabli (RJ45) ühte seadmesse ning muudab konverentsiruumide planeerimise lihtsaks.

LISA MOODULI PESASSE

Glory Star 10-tolline kioskitahvel pakub laias valikus välisseadmeid. Tahvelarvuti serva ja põhjaga saate ühendada kuni kolm välisseadet, et luua rakendusi interaktiivsetes kataloogides, lõpututes vahekäikudes, juurdepääsukontrollides, registreerimisel ja isetellimisel.

AVATUD API

Glory Stari insenerimeeskond on spetsialiseerunud Androidi operatsioonisüsteemi püsivara kodeerimisele. Pakume kohandatud püsivara teenuseid ja avatud API-sid. Open API võimaldab arendajatel ja tarkvaraarendajatel pääseda juurde Androidi operatsioonisüsteemi, rakenduse ja muude teenuste funktsioonidele või andmetele, et võimaldada kõrgetasemelist kohandamist ja integreerimist teie tootesse/teenustesse.

STAROS - AUTORITASUTA KIOSKI LUKUSTUSRAKENDUS * Palun võtke meiega ühendust

LITSENTSIVABA KIOSKI LUKUSTUSRAKENDUS STAROS Kioski lukustusrakendus on installitud NEBULA tahvelarvutitesse. STAROS võimaldab kasutajatel automaatselt käivitada videoid, veebisaite ja rakendusi ning takistada soovimatute kolmandate isikute juurdepääsu Android-süsteemile. Sellised funktsioonid nagu alumiste ribade peitmine, taimerite ajastamine, kasutajaõiguste määramine ja videote/fotode automaatne läbimine hõlbustavad arendajatel rakenduste arendamist oma rakenduste lukustamiseks. Eesmärk on tagada turvaline ja stabiilne tahvelarvuti ärikeskkonnas.

VALMIS PAIGALDUS

Pakub paigaldamise paindlikkuse tagamiseks mitmeid paigaldusvõimalusi, sealhulgas seinakinnitus, tahvelarvuti kinnitus ja riiulikinnitus.
Th


Lisad
Laadige fail alla gad101-user-manual.pdf


Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.