FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
5 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Glamour Fresh Get Inspiret No1 auto ripats aroomiauto

0,46 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
96 [2,4] tükki
Kogus saadaval
312 [2,4] tükki
Riik
Poola
Tootegrupp
Uus  
EAN:
5907718927283
Viimane aktualiseerimine
2 nädalat tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

Glamour Fresh Get Inspired No3 tselluloosist ripats auto aroomiautole
Aroom: Glamour Fresh

Tselluloosi õhuvärskendaja lõhna- ja maitseaines leotatud ripatsi kujul. Tootele pandud sõnumid on inspiratsiooniks meile kõigile. Tselluloosi detail tuleb vaid elastse riba abil riputada auto sees olevale peeglile ja nautida selle lõhna.

See ebatavaline auto õhuvärskendaja on valitud meeste parfüüm. Aroom loodi, juhtides tähelepanu eksootiliste tsitrusviljade aroomide ainulaadsusele.

Positiivse sõnumiga auto õhuvärskendaja. Get inspired from Aroma on erinevate loosungitega lõhnarihmude sari, mis võib olla meile inspiratsiooniks ja avaldada positiivset mõju ka naeratuse näol. Meie poest leiate ka teisi selle sarja ripatseid, millel on erinevad arvamused ja lõhnad.

Aroomist pärit tselluloosi ripatsi kirjeldus
Lõhnakandjaks on tselluloos – väga imav materjal, mis imab suurepäraselt lõhnakompositsioone. Ripats on leotatud 100% lõhnaõlides – nii ei moondu aroom ja toode eraldab järk-järgult koostisõlide ainulaadse aroomi. Tselluloos on tahke kandja, tänu millele kompositsioon ei leki välja ja on õige kasutamise korral autole ohutu.

Kuidas kasutada seda tüüpi lõhnariistu auto jaoks.
Märkus! Tänu spetsiaalselt projekteeritud mikroaukudega tõkkekilele saate enne lahtipakkimist teada valitud aromatiseerimise. Kõik, mida pead tegema, on seda nuusutada.

Eemaldage ripats fooliumist. Riputage toode auto sisepeeglile või kuhu iganes soovite. Nautige oma valitud lõhna. Samuti saate hinnata lõhna vabanemist ja intensiivsust – riputage ripats lihtsalt osaliselt avatud kilekotti ja libistage kott järk-järgult maha. Teine võimalus võib olla koti õrnalt lõikamine.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.