FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
17 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Garmin Zumo 396LMT-S GPS Euroopa navigatsioonisüsteem Kaart

309,00 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
1 [2,4] tükki
Kogus saadaval
3 [2,4] tükki
Riik
Rumeenia
Tootegrupp
Uus  
Kaubamärgid
Garmin - AEG
Viimane aktualiseerimine
8 kuud tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

Muutke reisid seiklusteks
Tänu oma ilmastikukindlusele, pakub traadita ühenduvust ja 4,3-tollist puutetundlikku ekraani saab kasutada koos kinnastega, meie mootorrataste navigaator zumo® 396LMT-S on loodud reisimiseks lihtsa lõbusa mähisega, raske, saate ja saate jagada meeldivaid hetki oma sõpradega.

Kaasake oma rühm
Zumo® 396LMT-S, mis sisaldab valikut Garmin Adventure Routing, mis aitab vältida igavaid marsruute, võimaldab sisestada marsruutide eelistusi, st marsruutide kallet, tuuline ja ebaühtlane maastik. Saate hõlpsalt saata GPX-faile oma telefonist oma zūmo seadmesse või jagada GPX-faile oma sõpradega, et saaksite ise sama marsruuti järgida. Kui zūmo on telefoniga seotud, sisaldab rakendus Smartphone Link ka LiveTracki, mis on mugav funktsioon, mis võimaldab teie sõpradel teid sõidu ajal reaalajas jälgida.

Muud Bluetoothi® eelised
Mugavuse huvides sünkroonige zūmo oma nutitelefoni ja Bluetooth-peakomplekti või Bluetooth-peakomplektiga (müüakse eraldi), et teha ja vastu võtta kõnesid5 ilma kinnaste või kõrvaklappideta. Hoidke telefoni taskus või sadulakotis ja saate käed-vabad kõnesid, ilma et peaksite teelt välja minema. Samuti saate nutikaid kohandatavaid märguandeid kõnede, tekstsõnumite, rakenduste märguannete ja muu kohta. Lisaks saate isegi juhtida muusikat3 ja esitusloendeid oma nutitelefonis otse oma zūmo brauseris. Nii et saate oma muusika kaasa võtta.

Tasuta liiklusteave ja reaalajas ilm
Mis toimub näos? zūmo® 396LMT-S saab nutitelefoni lingi kaudu ühendada teid reaalajas liiklus- ja ilmateabega. See tasuta mobiilirakendus ühendab sinu zūmo seadme sinu iPhone'i® või Androidi ™ telefoniga.

Sisseehitatud WiFi-ühendus hoiab teid asjadega kursis
Kaartide ja tarkvara uuendamine on lihtne, kuna zūmo® 396LMT-S kasutab sisseehitatud WiFi-ühendust. Kui uus värskendus on saadaval ja olete ühendatud WiFi-võrguga, saate ekraanile automaatselt ühe nupuvajutusega värskenduste rakendamise teatise. Zūmot ei ole vaja arvutiga seostada.

Parem keskendumine piloothoiatustele
Zūmo® 396LMT-S pakub kasulikku teavet pingutatud esikurvide, kiirusemuutuste, ülesõitude või loomade ülesõitude kohta, et aidata teil teel paremini liikuda ja olla ohutum. koolidega ja palju muud. Teid teavitatakse ka siis, kui kavatsete keelata. Hankige hoiatusi lähedalasuvate valgusfooride ja fikseeritud kiiruskaamerate kohta6. Pikkade sõitude korral annab väsimushoiatus7 teile ka nõu, kas soovite lõõgastuda ja märkida puhkealad, mida võite pärast mõnetunnist sõitu kaaluda. Meelerahu lisamiseks saadab zūmo automaatne intsidentidest teatamise funktsioon8 intsidendi korral vaikekontaktile tekstisõnumi asukohateabega.

Ärge sõitke peaaegu tühja paagiga
Teie zūmo® 396LMT-S on standardvarustuses madala kütusekuluga jalgrattasõidu integreeritud arvutiga. See muudab lihtsamaks hinnata, mitu kilomeetrit saate kõndida, kuni paak on tühi. Dünaamilised kütusehoiatused annavad teile teada, millal on aeg täita, ja pakuvad teile isegi võimalusi elektrijaamade asukoha määramiseks. Käepärane kiirusepiirangu indikaator annab teile teada, millal on aeg aeglustada. Lisaks aitavad digitaalne kompassiekraan ja mootorrataste POI andmebaas leida mootorrataste remonditöökodasid, esindusi ja muid kohti. Teie zūmo seade sisaldab ka hooldusajaloo logi, mis aitab teil jälgida oma mootorratta hooldusintervalle, läbisõitu ja hooldust.

Põhjalik disain, testitud marsruudil
Mootorratturite poolt mootorratturitele mõeldud jõuline zumo® 396LMT-S toob juhtraua nurkade vahele palju kasulikke tehnoloogiaid See on varustatud integreeritud pardaarvutiga, millel on kompassiekraan, kiirusepiirangu märk ja intuitiivse puutetundliku liidesega ekraanid, mis võimaldavad kiiret ja lihtsat juurdepääsu teabele isegi kinnastega. Tugev korpus on vastupidav kütuseaurudele, ultraviolettkiirgusele, vihmale ja muule.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.