WEEKEND SALE
-25%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Extreme kuuma- ja tulekindlad kindad nahk Kevlari õmblustega,Per

5,68 € /paar hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
100 [2,4] paari
Kogus saadaval
5231 [2,4] paari
Riik
Suurbritannia
Tootegrupp
Uus  
Viimane aktualiseerimine
1 aasta tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

EXTREME KUUMAKINDEL KAITSE ▶ Täisnahast poolitatud nahkpind(mis on valmistatud hoolikalt valitud kvaliteetsest lehmanahast paksusega üle 1,2 mm), soojusisolatsioon ja pehme higi imav puuvill sees, teksariidest mansetid, mis muudavad need kindad taluma temperatuuri vähemalt 662 ° F (350 ° C) ja piisavalt, et tulla toime suurema osa kõrge temperatuuriga tööst.
PAKS JA PEHME ▶ Need kindad on valmistatud lehma konkreetsetest osadest, mis pole mitte ainult paks, vaid ka pehme ja paindlik, äärmise kuuma- / tulekindluse ja torkekindluse, lõikekindluse ja mõõduka õlikindlusega. Nii et see võib teie töö tõhusust tõhusalt parandada.
VASTUPIDAV KEVLARI ÕMBLEMINE ▶ Selles kuumakindlas kindas kasutatakse Kevlari niiti, mis tähendab, et see on vastupidavam kõrgetele temperatuuridele kui teised kuumakindlad kindad ja seda pole lihtne murda, sobib väga hästi kõrge temperatuuriga tööks. Tugevdatud peopesa käte pehmendamiseks raskete või teravate esemetega töötamisel. Suurepärane jõudlus raskeveokite keevitamisel, kuumade asjade, näiteks pliidi ja köögitarvete haaramisel ning söe või küttepuude põletamisel.
LAI VALIK RAKENDUS ▶ See kinda omadused ja suurepärane kvaliteet muudavad selle kasulikuks keevitamiseks, grillimiseks, grillimiseks, puupliidiks, ahjuks, kaminaks, lõikamiseks, aianduseks, telkimiseks, lõkke tegemiseks, loomade käsitsemiseks ja paljuks muuks.
PROFESSIONAALNE TOOTMINE ▶ Kim Yuanil on rohkem kui 20-aastane kogemus nahast töökinnaste tootmisel, nii et me teame, kuidas valida kõrgekvaliteedilist nahka ja valmistada kvaliteetseid töökindaid, oleme kindlad, et neid kindaid saab võrrelda turul olevate sarnaste kinnastega.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.