FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
4 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Erinevad suurused / värvilised ruudukujulised bambusest liistud / ribad DIY projektide jaoks (pikkus: 160cm ) - hulgimüük

alates 0,60 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Soovitatav jaehind: 2,00 €

Läbi rääkima
0,90 € 1 kuni 100 [2,4] tükki
0,80 € 200 kuni 400 [2,4] tükki
0,70 € 800 kuni 1600 [2,4] tükki
0,60 € 3200 kuni 6400 [2,4] tükki

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
100,00 €
Kogus saadaval
3000 [2,4] tükki
Riik
Hiina
Tootegrupp
Uus  
Tarne aeg
30 päeva
SKU:
BSTC20201
Viimane aktualiseerimine
3 nädalat tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

Toote spetsifikatsioonid:
Saadaval naturaalses bambusvalges ja karboniseeritud pruunis. Kõige tähtsam on see, et ostes ja müües ükskõik millist minu toodet, saate hõlpsasti moodustada oma ettevõtte orgaanilise tsükli ja luua pikaajalise, stabiilse ja kasvava rahavoo, muutes vähemalt lõpptoote väärtuse 5-10 korda suuremaks.
Segatellimused on vastuvõetavad. Kuna suurusi ja hindu on palju, on avaldatud hind madalaim, nii et kui vajate erinevaid suurusi, võtke minuga õigeaegselt ühendust.

Kõige tähtsam on see, et ostes ja müües ükskõik millist minu toodet, saate hõlpsasti moodustada oma ettevõtte orgaanilise tsükli ja luua pikaajalise, stabiilse ja kasvava rahavoo, muutes vähemalt lõpptoote väärtuse 5-10 korda suuremaks.
Suuruse valik: Valige eelistatud laius ja paksus sentimeetrites (1 toll = 2,54 cm).
Mitmekülgsus kasutamisel:
Need bambusribad sobivad suurepäraselt muu hulgas lemmikloomapuuride, bambusest lendvarraste ja automööbli parandamiseks.
Nende erinevad suurused ja suure tihedusega bambuskiud ühel küljel muudavad need eriti sobivaks tuulelohede, laternate ja muude uuenduslike esemete valmistamiseks.
Ribad lõigatakse bambuse pinnakihi lähedalt, millel on suurem bambuskiudude tihedus.
Kvaliteet ja paindlikkus:
Kõiki ribasid töödeldakse kõrge temperatuuriga steriliseerimise teel ja jäetakse nende loomuliku ilu säilitamiseks muutumatuks.
Neid saab painutada poolringikujuliseks ja nõuetekohase kuumutamise korral võib neid isegi täielikult ümardada. Avastage meie põhjalik ruudukujuliste bambusliistude / -ribade kollektsioon, mis sobib ideaalselt mitmesuguste isetegemisprojektide jaoks, sealhulgas kanuu- ja kajakiehitus, ukse- ja aknaraamid, pildiraamid ja palju muud. Saadaval hulgikogustes, need ribad pakuvad mitmekülgsust ja kvaliteeti nii harrastajatele kui ka professionaalidele. Tellimine ja saatmine:
Töötlemisaeg: 4-5 päeva.
Kohaletoimetamine: Saatmine võtab tavaliselt umbes 2-4 nädalat China Posti õhuposti kaudu. Suuremate tellimuste puhul on saadaval mere- / rongitransport, mis võtab aega umbes 5-8 nädalat.
Veose arvutamisel lähtutakse kaalust ja mahust posti- ja õhutranspordi teel. Kui see ületab 20 kilogrammi, saadetakse see meritsi või raudteel. See on jälgimisnumbriga uksest ukseni teenus, mida on mugav igal ajal veebis jälgida. Kohandatud taotlused on teretulnud.
Kohandatud suurused: Saame merelaevanduseks toota kuni 2 meetri pikkuseid ribasid. Palun võtke meiega ühendust, kui teil on erisuuruse taotlusi.
Täname, et kaalusite meie bambusliistud/-ribasid oma loominguliste ettevõtmiste jaoks. Ootame teie järgmise projekti jaoks kvaliteetseid materjale.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.