FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
14 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pakkumise kirjeldus

Kuidas see töötab?

Goldie on kehaõli, mis tagab kiire ja intensiivsema päevituse. See töötab UV-kiirgusega, mis tähendab, et saate seda kasutada õues või solaariumis päevitades. Tänu rikkalikele looduslikele koostisosadele on teie nahk pehme, sile ja hoolitsetud ning see lõhnab ka meeldivalt.
Ja mis kõige parem - teie nahk hõõgub! Teie pargitud keha näeb välja säravam kui kunagi varem!
Kuidas õli kasutada?
Enne kasutamist loksutage seda! Kandke see soovitud kehaosadele enne päevitamist või solaariumi kasutamist. Goldie'd saab kanda ka näole.
Kuid pidage meeles - Goldie ei sisalda UV-kaitset. Enne päevitamist kasutage täiendavat päikesekaitsekreemi.
Milliseid koostisosi õli sisaldab?
Õli on 100% vegan ja ei sisalda silikooni! Uurisime täiesti looduslikke koostisosi, mida oleme tundnud juba ammusest ajast ja mida me teame, et need aitavad kiiremini päevitada. Ja nii saigi Goldie õli! Goldie õli on loodud parimate õlidega: oliiviõli, parafiinõli, päevalilleõli, sojaõli, nisuiduõli. See õlide kombinatsioon koos beetakaroteeni ja porgandiekstraktiga annab kiiremad, tõhusamad ja püsivamad tulemused. Lisaks hoolitsevad E- ja C-vitamiinid teie naha eest päevitamise ajal ja pärast seda!
Meie tooteid ei ole loomade peal testitud!
Vaata koostisosi ↓
Isopropüülmüristaat, Paraffinum Liquidum, kaprüül-/kaprüültriglütseriidid, Olea Europaea puuviljaõli, Helianthus Annuus seemneõli, beetakaroteen, Daucus Carota Sativa porgandijuure ekstrakt, glütsiini sojaõli, tokoferool, propitool Glicitrat, Jubilin Regia sidrunhape, tokoferüülatsetaat, parfüümid, Triticum Vulgare iduõli, vilgukivi, propüülparabeen, bensüülbensoaat, limoneen, linalool, CI 12010, CI 77891, CI 77491.

Toote suurus: 150 ml


Lisad
Laadige fail alla bodybite(3).pdf


Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.