FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
23 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

ELM327 OBD Bt. DTC lugeja reaalajas andmed Olv.

4,27 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
10 [2,4] tükki
Kogus saadaval
304 [2,4] tükki
Riik
Ungari
Tootegrupp
Uus  
Kaubamärgid
Google
SKU:
holm0342
EAN:
=VLOOKUP(A46,Munka1!D:E,2,FALSE)
Viimane aktualiseerimine
4 päeva tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

Veenduge, et teie auto töötab ohutult. 

Lugege diagnostilisi, üldisi ja tootjapõhiseid veakoode ning selgitage välja nende tähendus. 

DTC-lugejate andmebaasis on üle 3000 tavalise koodimuudatuse.
 
Üks paindlikumaid programme, mis kunagi loodud. Androidi operatsioonisüsteemi tõttu on sellel funktsioone, mida tema arvuti kolleegidel on väga raske täita.

Ühendused: Toetab USB-, WiFi- ja Bluetooth-liideseid. USB jaoks on vajalik Android 3.0 või uuem operatsioonisüsteem.

Tarkvara õpetus: pöördemoment Lite

Autodiagnostika liidest ELM327 OBD2 V1.5 kasutatakse diagnostiliste veakoodide lugemiseks. Kuvab ja teatab nii üldisi kui ka tootjapõhiseid tõrkekoode.
Saate testida auto ja praeguste andurite andmeid.
See toetab kõiki OBD-II protokolle ja ISO 91441, KWP2000, SAE J1850 ja CAN busse. Töötab kõigi OBD-II-ga ühilduvate sõidukitega.
Bluetoothi diagnostikaliidest on mugav kasutada.

Atribuudid:  
- Sinine värv - Toetab kõiki OBD-II protokolle - Toetab ISO 9141, KWP2000 - Toetab SAE J1850 - Toetab CAN busse - Kuvage praeguse anduri andmed, sealhulgas: Mootori pöörete arv - Arvutatud koormusväärtus - Jahutusvedeliku temperatuur - Kütusesüsteemi olek - Sõiduki kiirus - Lühiajaline kütusenimetus - Pikaajaline kütusevarustus - Sisselaskekollektori rõhk - Ajastus edasi - Sisselaskeõhu temperatuur - Õhuvoolu kiirus - Absoluutne gaasipedaali asend - Hapnikuanduri pinged / sellega seotud lühiajaline kütusepolster - Kütusesüsteemi olek - Kütuserõhk - Kaasas CD tarkvara

Menüü
Programmi käivitamine näitab maitsekat liidest. Ikoonide hulgas, mida saab mööda ringi kerida, pääsete juurde põhifunktsioonidele:
- Tegelike andmete kuvamine - Veakoodide lugemine ja kustutamine - Kaardivaade - Testi tulemused (kuulsond) - Graafikud - Adapteri olek
Kui vajutate telefoni menüünuppu, kuvatakse üldised seaded ja teie sõiduki profiiliseaded.

Teave alammenüüde kohta

Näita tegelikke andmeid:
Sel hetkel saame kuvada saadaolevad andurid, see on tõenäoliselt funktsioon, mida me kõige rohkem kasutame. Saame seda vastavalt kohandada, nii et kuvatavat väärtust saab reguleerida mitmes kellatüübis, suuruses, paigutuses ja mis veelgi enam, seades minimaalsete ja maksimaalsete väärtuste kuvamise
Kellasid liigutatakse vastavalt "lohistamise" meetodile, neil pole kindlat kohta, nad võivad soovi korral üksteist puudutada või isegi ekraanilt maha riputada. Märgin, et siin on kellade jaoks mitu keritavat lehte.

Tõrkekoodide lugemine ja kustutamine:
Seda tehakse nagu tavaliselt, selles pole midagi erilist, kuigi ECU mälu lugemine võtab aega. Seejärel, kui olete lugenud / üles kirjutanud, saate selle kohe kustutada. Samuti väärib märkimist, et sellel on sisseehitatud veakoodi leidja, nii et saate sisestada, mida tähendab näiteks DTC P0123. See on kasulik, te ei pea sirvima võrku, hooldusjuhendit.

Kaardivaade: siin näete oma reisi, kui teil on Google Maps installitud, imporditakse ja logitakse GPS-i andmed.

Testi tulemused: Siit leiate juba kirjeldatud enesetesti funktsioonid.
 
Graafikud: logid valisid PID aja, kiiruse või muu PID funktsioonina. See võib olla kasulik, kui kahtlustame mingit häiret või tahame lihtsalt oma uudishimu rahuldada.

Adapteri olek:
Siin on adapteri jaoks kasulikud enesetesti omadused. Lisaks on muu hulgas ECU režiim 09. VIN-kood, kasutatud protokoll jne. Selle sees näeme valesti saadetud andmete arvu. (Suurepärane abi mõistmaks, et meie adapter on raiskamine.) Adapteri kiirust näete ka vormingus MIN / MAX / keskmine. Muu olekuteave on saadaval ka siin. (Laadige Play poest tasuta alla)
             
Soovitame neid tooteid ka teile!
                                                                   



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.