FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
24 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pakkumise kirjeldus

x3 3MK kellakaitse ekraanikaitse toote kirjeldus + esiletõstetud

x3 3mk kellakaitse ekraanikaitse Samsung Galaxy Watch 4 44mm jaoks Algne 3mk kellakaitse seeria ekraanikaitse Samsung Galaxy Watch 4 44mm kaitseb kella ekraani pragunemise või kriimustamise eest. Üliõhuke kile (0,2 mm) kaitseb nutikella ekraani suurepäraselt. Tänu oleofoobsele kattekihile vähendab see igapäevasel kasutamisel inetute sõrmejälgede ohtu. Komplekt sisaldab: 3mk® ARC foolium ekraanile (3tk) Spetsiaalsed mullidevastased kaardiga niisutatud salvrätikud (kuivad, ebemevabad ja kaks niisutatud)

Toote tipphetked: bränd
3mk
Seeria
Kellade kaitse
Toote tüüp
Protector
Ühilduvuse
Samsung Galaxy Watch 4 44mm
Paigaldamise asukoht
Seadme ekraan

Miks osta see toode? Originaaltoode alates 3mk Üliõhuke - 0,2 mm Iseparanev pind - Iseparanev tehnoloogia Pakub kaitset kogu ekraanile - Täisekraani kaitse Selge struktuur, täiuslik värvide reprodutseerimine Oleofoobne kate kaitseb sõrmejälgede eest Kaitse kriimustuste, kahjustuste eest Lihtne ja kuiv paigaldus

Lisainfo: Paindlik Watch Protection 3mk™ ei purune, pakkudes mõningast kaitset kukkumiste ajal. Toote minimaalne paksus muudab toote praktiliselt märkamatuks. Kile kohandub ideaalselt nii ekraani lamedate kui ka ümarate servadega, seda kõike tänu veelgi tugevamate liimide ja tugevdatud komponentide kasutamisele. Lisaks pakub toode suurepärast sõrme libisemist ning ühtlane, selge struktuur reprodutseerib suurepäraselt kuvatud pildi värve.

3MK on Poola kaubamärk, mis toodab peamiselt karastatud klaasi, hübriidklaasi, ümbriseid ja kaitsekilesid. Kõik 3mk® tooted on valmistatud äärmiselt hoolikalt, et pakkuda meie seadmetele parimat ja nähtamatut kaitset. Brändi iseloomustab ulatuslik kogemus, mida on kinnitanud erinevad uuringud, sertifikaadid ja auhinnad.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.