FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
23 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

EasyULT auto Bluetoothi juhtmeta adapter

1,77 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Soovitatav jaehind: 3,55 €


Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
5 [2,4] tükki
Kogus saadaval
ilma piiranguteta
Riik
Ungari
Tootegrupp
Uus  
SKU:
holm8316
Viimane aktualiseerimine
4 päeva tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

EasyULT Bluetooth 5.0 vastuvõtja on kvaliteetne traadita heliadapter, mis võimaldab teil hõlpsalt nautida muusika kuulamist ja heli voogesitust seadmete vahel, millel pole sisseehitatud Bluetooth-ühendust. See kompaktne ja multifunktsionaalne seade on ideaalne valik kasutamiseks autodes, kodukinosüsteemides, kõlarites ja kõrvaklappides.

Peamised omadused:

Bluetooth 5.0 Tehnoloogia: Täiustatud Bluetooth 5.0 tehnoloogia mitte ainult ei paku kiiremaid ja stabiilsemaid ühendusi seadmetega, vaid tagab ka kvaliteetse heliedastuse. Andmeedastus on peaaegu kaks korda kiirem ja tagab stabiilse ühenduse kuni 10 meetri kaugusel.

Juhtmevaba heli voogesitus: esitage muusikat seadmetest, millel pole Bluetoothi. See auto Bluetooth-adapter ühendub helisüsteemide, kodustereo, kõlarite ja juhtmega kõrvaklappidega 3.5 mm aux-adapteri abil. Sellel on Bluetooth 5.0 kiip stabiilse ühenduvuse tagamiseks, kiire andmeedastus, ja lai signaalivahemik.

Automaatne ühendus: Seda kaasaskantavat adapterit saab kasutada kas saatja või vastuvõtjana. Saatjarežiimis loob see ühenduse Bluetooth-toega vastuvõtjatega, nagu kõrvaklapid või kõlarid, ja edastab helisignaale nendele seadmetele. Vastuvõtja režiimis loote ühenduse Bluetooth-toega telefoniga, võtate vastu helisignaale ja jagate neid teiega.

Lihtne reguleerida: vastuvõtja režiimis saate reguleerida helitugevust ja vahetada laule üles ja alla. Helitugevuse reguleerimiseks vajutage pikalt vasakule / paremale funktsiooninuppu. Vajutage korraks, et lugusid üles ja alla vahetada. Keskmine nupp on esitus-/pausinupp. Vastuvõtja režiimi nimetatakse ZF-360-ks.

Pakendi sisu:

1 x Bluetooth 5.0 2-in-1 adapter,

1 x 50 cm - 3,5 mm AUX-kaabel,

1 x USB laadimiskaabel,

1 x 3,5 mm heliadapter,

1 x kasutusjuhend 

Sisseehitatud aku: sellel on sisseehitatud 300 mAh aku, mis tagab ühe laadimisega 10 tundi taasesitusaega.

EasyULT Bluetooth 5.0 vastuvõtja on ideaalne valik kõigile, kes soovivad nautida traadita muusikat, kuulamist ja heli voogesitust seadmete vahel, mis pole varustatud Bluetooth-ühendusega. Seda on lihtne kasutada, see pakub kvaliteetset heli ja pakub laia valikut rakendusi koduseks ja auto meelelahutuseks.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.