FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
24 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pakkumise kirjeldus

Dux Ducis Skin X kaitseümbrise toote kirjeldus + esiletõstetud

Dux Ducis Skin X nahast klappkarp Galaxy A52 / A52s 4G / 5Gs jaoks Dux Ducise kaubamärgi ümbris Skin X seeriast Samsung Galaxy A52 4G / 5G ja Galaxy A52s 4G / 5G jaoks on kvaliteetne kate ümbrise kujul, mis kaitseb meie seadet suurepäraselt kriimustuste ja kahjustuste eest. Korpus on valmistatud ökoloogilise naha välimise kihi ja painduvast TPU-st valmistatud sisemise kattekihi kombinatsioonist, mis on vastupidav löökidele, tagades seega kõrge kaitsetaseme. Sama kasulik funktsioon on võimalus helistada, kui klappkorpus on suletud. Seda võimaldab esikõlarile pühendatud Dux Ducise korpuse ülekatte väljalõige.

Toote tipphetked: bränd
Dux Ducis
Mudel
Nahk X
Materjal
Eco nahk + TPU
Ühilduvuse
Samsung Galaxy A52 4G / 5G ja Galaxy A52s 4G / 5G
Täiendavad funktsioonid
Stendifunktsioon, kaardipesa
Sulgemise meetod
Magnet

Miks osta see toode? Originaal Dux Ducis toode Spetsiaalne väljalõige kaamera kaitsmiseks Väga kõrge töökvaliteet Elegantne ja väga praktiline Dokumendi/kaardi tasku Aluse funktsioon Tugev magneti sulgemine Võimaldab probleemideta juurdepääsu kõigile nuppudele ja pesadele Kaitseb seadet suurepäraselt saastumise ja kahjustuste eest

Lisateave: Dux Ducise telefoniümbris tagab seadme täieliku funktsionaalsuse, sealhulgas kõik vajalikud väljalõiked pesade jaoks, samuti nööbikaaned. Üks eeliseid on stendi väga praktiline funktsioon, tänu millele saame oma Samsung Galaxy A52 4G / 5G ja Galaxy A52s 4G / 5G kallutada ning kasutada seadet ilma seda käes hoidmata, näiteks filme vaadates või Internetti sirvides. Lisavõimalus on maksekaardi või -dokumentide sisetasku, mille leiate pärast magnetiga suletud klapi avamist. Kate tagab seadme suurepärase kaitse igast küljest tänu suletud konstruktsioonile ja materjal, millega korpus on kaetud, on meeldiv puudutada. Juhtumil on elegantne disain, mis töötab igas olukorras, näiteks äri- või sotsiaalsel kohtumisel.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.