FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
7 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pakkumise kirjeldus


Äärmiselt mahukas toitepank, millel on kaks USB-porti, mis võimaldavad teil korraga uuendada kahe seadme energiat. Mobiilse varustuse täiuslik kaaslane erinevate reiside, laagrite või muude reiside ajal.
Teil on palju porte - Vidin on varustatud koguni 4 pordiga : 2, mida kasutatakse toitepanga (micro USB ja USB Type C) laadimiseks, ja kaks USB-porti mobiilseadmete energia uuendamiseks.
Võimas võimsus - 10 000 mAh on piisav energia, et toetada paljusid abivajavaid seadmeid . Ideaalne telkimisreisiks või muusikafestivaliks.
Vastupidav ja vastupidav - Elektripanga korpus on valmistatud kvaliteetsest alumiiniumisulamist . Võite minna edasi ja võtta selle mis tahes reisile, kartmata, et see transpordis kogemata kahjustub .
Intelligentne kiip - Vidinal on intelligentne juhtimissüsteem, mis valib konkreetse seadme jaoks sobiva pinge . Teie mobiilseadmed saavad täpselt nii palju elektrit kui vaja, taastades kaotatud võimsuse optimaalse kiirusega ja muretsedes nende ohutuse pärast.
9 kaitsetaset - ülelaadimise, tühjenemise, ülepinge, ülekuumenemise, ülevoolu, lühise, elektromagnetvälja eest. Ja kõigele lisaks ülevõimsuse kaitse ja taastekaitse. Täielik kaitse nii lisaseadmele kui ka telefonile .
LED-laadimisindikaator - sisseehitatud indikaator näitab% ülejäänud elektrienergiat, mis on salvestatud energiapanka.

Spetsifikatsioon:

Kaubamärk: Dudao
Nimi: K5Pro
Materjal: alumiinium
Aku tüüp: liitiumpolümeer
Pordid: USB, USB Type-C, micro USB
Sisendvool:

mikro-USB: 5V / 2A
USB tüüp C: 5V / 2A

Väljundvool:

USB: 5V / 2A



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.