FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
23 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

DISKO PROJEKTOR DISKOPALL RGB LED SPOTLIGHT + KAUGJUHTIMISPULT

3,73 € - 30% 5,37 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Miinimumhind 30 päeva enne allahindlust: 3,73 €


Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
50 [2,4] tükki
Kogus saadaval
ilma piiranguteta
Riik
Poola
Tootegrupp
Uus  
Viimane aktualiseerimine
2 nädalat tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

Projektor särab 7 erinevas värvikombinatsioonis (punane, roheline, sinine, punane-roheline, roheline-sinine, punane-sinine, punane-sinine-roheline), kuvab automaatse valgusprogrammi, mis annab erakordse efekti nii seintele kui ka lakke. See on ideaalne täiendus kõigile majapidudele, diskodele, pidudele või aastavahetuse pidudele.

KAUGJUHTIMISPULT - sfääri funktsioone saab hõlpsasti juhtida komplektis oleva IR-kaugjuhtimispuldi abil, nii et te ei pea iga kord, kui soovite valgusefekti muuta, palli juurde minema. See toimib eriti hästi, kui asetate pallid raskesti ligipääsetavasse kohta - näiteks seinale või lakke.
SPETSIFIKATSIOON - võimsus 3x1W; toide 220-240V; valgustusvärvid: punane, roheline, sinine, kollane, lilla; valge; Kuuli mõõdud (pikkus/laius/kõrgus): 9,5/7/14cm; Kaugjuhtimispuldi mõõtmed (pikkus/laius): 8.5/4.5cm; kaugjuhtimispuldi toiteallikas: CR 2025 (komplektis): kaabli pikkus: 100cm; Komplekti kaal: 190g.

PAIGALDAMISE VÕIMALUS - projektorit saab hõlpsasti paigutada ruumis valitud kohta. Seda saab paigaldada ka seinale või lakke, samuti rööpale ja statiivile - kuhu iganes te selle asetate, teeb see oma tööd suurepäraselt. Selle valgusefekt on hämmastav ja paneb iga peo saama "seda midagi", mis julgustab ka kõige süngemat inimest lõbutsema.
HELIANDUR - Projektoril on sisseehitatud heliandur, nii et valgusefektid ilmuvad, liiguvad, muutuvad ja kaovad muusika rütmi. Tagasihoidlikud valgusefektid aeglaste, nostalgiliste laulude ja kiire, elava rütmiga diskoga.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.