FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
23 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Digitaalne alkoholisond võtmehoidjaga

4,27 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
10 [2,4] tükki
Kogus saadaval
86 [2,4] tükki
Riik
Ungari
Tootegrupp
Uus  
SKU:
holm3284
EAN:
=VLOOKUP(A534,Munka1!D:E,2,FALSE)
Viimane aktualiseerimine
4 päeva tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

Digitaalse alkoholisondi abil saate oma alkoholitaset lihtsalt, lihtsalt ja kiiresti mõõta. Alkomeetri suuruse tõttu mahub see isegi auto kindalaekasse. Seade võib olla suurepärane valik majapidude ja pidude jaoks. Vidinal on LCD-ekraan, helendab pimedas, nii et saate alati täpseid mõõtmisi teha.

Kirsikuninganna konjaki kirsid
Alkoholi-kirsi bonboniga polnud peaaegu mingit kahtlust, et alkomeeter annab märku. Koostisosad sisaldavad ka etüülalkoholi, märkides karbil konkreetselt: maksimaalne alkoholisisaldus on 5 mahuprotsenti. Gabi oli tõeline kangelane, ta nõustus sööma nii palju konjakikirsse kui võimalik. Ta tegi selle neljaks tükiks. Vahetult pärast esimest tarbimist näitas sond 0, 5 tuhandikku. Kümme minutit hiljem, 0, 4 tuhandikku. Niisiis, kui puutute nädalavahetuse perekülastuse ajal kokku konjaki kirsikookidega, tasub enne lahkumist oodata vähemalt pool tundi.

Omadused: Vahemik: 0.00% – 0.19%BAC või 0.0 – 1.9g/l2: %BAC ja g/L2 x AAA akutoitel. Mõõdud: 11cm x 7cm x 2,5 cm Värvus: must
Pange tähele, et toode kvalifitseerub hügieeniseadmeks, kasutamise korral saab selle asendada ainult garantii alusel. Vastavalt kehtivatele seadustele. Teil ei ole õigust taganeda!
Kui ostate toote, teete seda seda silmas pidades!
Vidina kasutamine: Vidina kasutamine on imelihtne, vajutage lihtsalt toitenuppu ja seade on sisse lülitatud. 10 sekundi pärast - mille jooksul seade soojeneb (soojendage pealdist) saate sondi puhuda. Pärast 5-sekundilist puhumist näete tulemust.

Mis on vidinate kastis peidetud?- Digitaalne alkoholisond koos võtmehoidjaga



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.