FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
23 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Dekoratiivne krohvivaade riisiteradele

0,73 € /kilogramm hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
25 [2,4] kilogrammi
Kogus saadaval
10000 [2,4] kilogrammi
Riik
Rumeenia
Tootegrupp
Uus  
Tarne aeg
15 päeva
SKU:
C1525609
Viimane aktualiseerimine
8 kuud tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

See on dekoratiivne krohv, mis on struktureeritud, otsides "riisitera", mis põhineb akrüül-stire ¬kenadel dispersioonidel, pigmentidel ja marmorgraanulitel, mida kasutatakse välis- ja siseviimistluses. tavalised krohvid, kipsplaastrid, betoon, kipsplaadid ja vana värv: seda saab kanda mineraalse aluse mis tahes pinnale. See on ilmastikukindel, väga vastupidav mehaanilisele löögile, löögile, kulumisele ja kriimustustele.

Aluspinna ettevalmistamine: Kontaktpind peab olema täiesti kuiv, sile, puhas, sprafuita ja rasvatustatud, ilma lahtiste osakesteta. Remondipunktid on sama struktuuriga kui olemasoleval pinnal.

Kasutusjuhend: Pinnad tuleb kruntida krohvkrundiga vähemalt 24 tundi enne dekoratiivkrohvi pealekandmist. Materjal kantakse käsitsi kipsi granu¬latia paksusele (1,5 mm) roostevabast terasest saematerjaliga spaatliga ja purustatud ringikujuliselt sileda plastikust ujukiga. Mitte kasutada väga habrastel pindadel (nt olemasoleva savi, lubikrohvi, lubikrohvi, krohvfassaadi värvimine -. Väljas). Neid ei kohaldata vahemikus vähem kui 2 tundi pärast vihma lõppu (temperatuuritingimused, mis võimaldavad kuivatamist). Sööda vältimiseks rakendatakse kipsi ühes etapis protsessis "märg märg" (ilma katkestusteta). See eeldab piisava arvu aplikaatorite olemasolu tellingutel; See ei tööta väga kõrgetel temperatuuridel päikese, tugeva tuule, udu, kõrge õhuniiskuse üle 80% ning vihma ja külma ohu all. Kõrge temperatuuri ja väga kõrge temperatuuri tingimustes on soovitatav kipsi lahjendada 2% veega ja fassaadi küljel oleva sidemega , mis ei ole otseselt päikesevalguse käes. Soovitatav on toodet uuesti peale kanda pärast kohalikku eesmärki teha remonti ja reguleerimist juba rakendatud pinnal, kuna need alad paistavad silma viimistluse üldises välimuses. Substraat ja õhutemperatuur peaksid olema vahemikus 5 ° C kuni 25 ° C

Värvilised plaastrid on olulised: looduslike agregaatidega on võimalikud tooni variatsioonid; Seepärast kasutatakse seda ainult koos sama arvu partii materjaliga samal pinnal; vastasel juhul segunevad materjalid omavahel, et vältida erinevaid toone, et vältida saamist. Puhastusvahendid tehakse kohe pärast kasutamist vee või seebiveega. Kuivamisaeg pindmine (puudutus): 04.00, kuivus (pall): 72 tundi. Väärtused?? on näidatud temperatuuril 20 ° C ja suhtelise õhuniiskuse korral 60%. Umbes: Esimese 24–72 tunni jooksul pärast pealekandmist mõjutab pinda vihm, lumi, külm jne. Eritarbimist tuleks kaitsta. 2,9-3,1 kg / m2. Tarbimine on täiesti sileda pinna jaoks. Tarbimine varieerub sõltuvalt kasutatavast paksusest ja karakteris¬ticile substraadist. Pakend: plastikust ämber 25 kg. Säilitamine: Hoida jahedas, kuivas, temparatuuris vahemikus 5 °C kuni 30 ° C avamata originaalpakendis. Lainete piires: 24 kuud alates valmistamiskuupäevast vastavad pakendamis- ja ladustamistingimused. Vaadake valmistamiskuupäeva ja pakendile märgitud partiisid.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.