FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
16 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pakkumise kirjeldus

Tootest:
See muljetavaldav XL notsu pank ei ole mitte ainult praktiline viis raha säästmiseks, vaid ka ainulaadne kaunistus, mis kindlasti meelitab tähelepanu. Valmistatud paksust, läbipaistvast klaasist, see suur notsu pank avaldab võlu ja muutub lapse ruumi atraktiivseks elemendiks.
Toote omadused:

Tugevad materjalid: Notsu pank on valmistatud paksust läbipaistvast klaasist, mis muudab selle vastupidavaks ja vastupidavaks.
Raha eemaldamiseks pole auku: säästude väljavõtmiseks on vaja notsu pank murda. See ei ole mitte ainult viis raha säästmiseks, vaid ka üllatuse element.
Lastetoa kaunistamine: Lisaks oma funktsioonile notsu pangana toimib see muljetavaldava dekoratiivse elemendina, lisades lapse toas võlu ja iseloomu.
Käsitsi valmistatud viimistlus: Iga notsu pank on valmistatud käsitööna, andes sellele ainulaadse tunde. Mõõtmetes, detailide värvides ja kujus võib esineda väikseid erinevusi.
Esteetiline pakend: Toode on hoolikalt pakitud kaubamärgiga pappkarpi, mis on kaitstud polüstüreeniga, mis muudab selle ka suurepäraseks kingiideeks.

Spetsifikatsioonid:

Kõrgus: 12,5 cm
Laius: 12 cm
Pikkus: 18 cm
Raha pesa: 5 x 1 cm



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.