FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
22 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Cristiano Ronaldo CR7 DENIM JEANS kollektsioon 2018

alates 25,00 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
24 [2,4] tükki
Kogus saadaval
4875 [2,4] tükki
Riik
Hispaania
Tootegrupp
Uus  
Tarne aeg
2 päeva
Viimane aktualiseerimine
8 kuud tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

SUPERPAKKUMINE UUELE EKSKLUSIIVSELE TEKSAPÜKSTE KOLLEKTSIOONILE CRISTIANO RONALDO CR7.
AMEERIKA KAUBAMÄRGID PAKUVAD TEILE EKSKLUSIIVSET KOGU 2018. AASTA KOLLEKTSIOONI
30 teksapükste mudelit
5 lühikeste pükste mudelit
3 jakkide mudelit
CR7 FLEX
Blokeerides puuvilla ja spandexi täiustatud kudumisprotsessis, lõime CR7 Flexi suurepäraseks venitamiseks ja taastumiseks. See denim on loodud teid liigutama! Kogu pildi ja stiiliga tahaksite tipptasemel teksariidest, kuid mugavuse ja liikuvuse tasemega takistamatult, piiramatult ja võrreldamatult.
Ideaalne valik kõigile, kes on alati liikvel.
TEKSAD KÕIGILE
Esimene CR7 Denim kollektsioon koosneb lühikestest pükstest ja teksadest meestele, mis kõik on lõigatud liikumise ennetamiseks. Meeste teksaseid on nelja tüüpi, mis sobivad peaaegu kõigi kehakujude ja stiilieelistustega. Pole tähtis, kuidas te oma teksaseid kannate, kui otsite teksaseid, mis toetavad teie piiramatut elustiili, CR7-l on teie jaoks mudel.
DENIM LEIUTATUD
Meesterõivaste põhikangast: teksariidest. Meid inspireeris see, kuidas Cristiano Ronaldo põllul elab, ja kujundasime kollektsiooni igale mehele, kes on alati liikvel ja vajab teksariidest, mis teda ei hoia.
Luues uue kanga, mis inspireerib vabadust: CR7 Flex, suudab Cristiano panna oma nime teksariidele, mis näevad välja nagu teksad, kuid on paindlikumad ja vähem piiravad.

SAADAVAL KÕIK SUURUSED

JEANS SLIM BIKER TYPE-C - TUME VAIK
Saadaval värvid: TUMESININE
Ikooniline CR7 välimus on selles C-tüüpi biker-teksases. Nende õhukeste teksade hulka kuuluvad Moto tekk reiel ja seljal, samuti keerdõmblused ja kontuuritud jalaplaastrid. Mugavus - Keskmine vöökoht - Teksariidest venitusmugavus - Tõmblukuga sulgemine - Tume vaigu viimistlus - Cristiano Ronaldo ülisuur metallneet

TYPE-C SLIM SIRGED TEKSAD
Saadaval värvid: ADMIRAL - INDIGO - KIVI - VAHATATUD JOA
Originaalsed ja segamatud CR7 Type-C Denim teksad ühendavad puusa ja reie keskmise kõrgusega teksad sirge jalaga pahkluuni. Parimate detailide hulka kuuluvad ikooniline valge neet, kulunud pleekimine, klassikaline tõmblukk ja korts äärel. Comfort Fit - Keskmine tõus - Veniv teksariidest - Fly Zip - Indigo Medium Blue Wash - CR7 nahast seljaplaaster ja ikooniline valge neet

TÜÜP S SUPER SKINNY ENGINEERED SKINNY
Saadaval värvid: ROOSA SININE - RANNIKUSININE - OONÜKS - ASFALT - VALGED ALPID - INDIGO
CR7 Type-S teksad on disainitud keha silmas pidades. Nendel kõhnadel teksadel on 3D-õmblused põlvel ja jala tagaosas. Pestud kandmiseks esimese kulumisena. Skinny fit - Madal tõus - Pehme veniv teksariidest - Nööpkärbes - Indigo sinine teksariidest - 3D õmblemine + paneeli detailid - CR7 nahast seljaplaaster + ikooniline valge neet

TÜÜP T KITSENEV VAIGUGA DIP TEKSAPÜKSID
Saadaval värvid: RESINE NAVY
CR7 Type-T teksadel on madal vöökoht ja kerge jalgevahe, mis tagab lisaruumi ja mugavuse istmel ja reitel. Kaarjas jalg kitseneb pahkluu külge kaasaegse kuju saamiseks. Detailide hulka kuulub ikooniline valge neet koos värvilaikudega. Kitsenev jalg - madal tõus / jalgevaheta - pehme veniv teksariidest - nööpkärbes - indigosinine teksariidest - pihustusvaik + marrastused - cr7 nahast seljaplaaster + ikooniline valge neet

RIP TAGASI LÜHIKE - MUST JOA
CR7 rebenenud teksariidest lühikesed püksid, mis on valmistatud kootud teksariidest, pakuvad nii mugavust kui ka suhtumist. Nendel õhukestel sobivatel lühikestel pükstel on ikooniline valge neet ja kolmekordsed nõelaõmblused.
KAETUD JOA - VAHATATUD JOA
Teksapüksid CR7 on valmistatud pehmest teksariidest ja kaetud vahatatud viimistlusega, et iga kulumisega tekiks ainulaadne patina. Must materjal mängib tumedal teksariidest, liimitud servad aga kontrastis toore teksariidest põhjaga.
TAGASILÖÖK LÜHIKE - SÜSI
CR7 teksariidest lühikesed püksid on valmistatud pehmest kootud teksariidest, mida on ülima mugavuse huvides pestud. Hägune hall pesu ja oksüdeerunud toonid annavad neile CR7 lühikestele pükstele iseloomu.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.