FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
11 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Creative Sound Blaster X1 väline helikaart

90,25 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
1 [2,4] tükki
Kogus saadaval
ilma piiranguteta
Riik
Poola
Tootegrupp
Uus  
Kaubamärgid
Nintendo - Apple
Viimane aktualiseerimine
3 nädalat tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

Sound Blaster X1 väline helikaart
Sound Blaster X1 väline helikaart
Helilõhkuja X1

Kõrge eraldusvõimega USB DAC koos Super X-Fi kõrvaklappide võimendiga

Avastage Sound Blaster X1 abil üksikasju, mida te pole kunagi varem kuulnud.

Võimsa ja põlise kõrvaklappide heli edastamiseks spetsiaalselt loodud ülikompaktne Sound Blaster X1 parandab sisseehitatud AKM 4377 DAC-iga koheselt kõrgresolutsiooniga helikvaliteeti. Koos Ti/Burr-Brown INA1620 kahekordse op-võimendiga võimendab ja pakub Sound Blaster X1 selget heli, et teie kuulamiskogemust veelgi parandada. Teisisõnu, Sound Blaster X1 toimib vahendajana teie seadme ja kõrvaklappide vahel, pakkudes selgemat, valjemat ja tõhusamat heli koos Super X-Fi kõrvaklappide holograafiaga.

Ühendage see USB-C kaudu otse arvuti, Maci, PlayStationi või Nintendo Switchiga ja see parandab teie seadme heli vähese vaevaga. Sellel on ka mikrofoni mängimise ja vaigistamise nupud, samuti SmartCommide komplekt rakenduse Creative kaudu arvutis ja Macis, sujuvaks võrgusuhtluseks koosolekute ja mängusiseste vestluste ajal.

ÜRGNE HELI

Kuulake oma lemmikmeediumi iga kihti, iga detaili ja iga nüanssi. Sound Blaster X1 sisaldab täpset 32-bitist AKM digitaal-analoogmuundurit, mis on helimaailmas tuntud oma erakordse truuduse poolest. Kombineerituna pakub Sound Blaster X1 erakordset helijõudlust kuni 115 dB SNR-iga 24-bitise / 96 kHz taasesituse eraldusvõimega. See pakub põlist helikvaliteeti, tuues välja teie kõrvaklappide ja taasesitusseadme parima.

TÄIUSTAGE OMA KASUTUSKOGEMUST

Me teame, kui raske on leida häid kõrvaklappe, ja garanteerime, et Sound Blaster X1 annab teie paarile muljetavaldava ja võimsa akustika, ohverdamata heli selgust. Sound Blaster X1 kasutab tipptasemel Ti/Burr-Brown INA1620 kahekordset op-võimendit koos integreeritud õhukese kiletakisti paaride ja EMI-filtreerimisega, et pakkuda suure võimsusega väljundit äärmiselt madala moonutuse ja risttahukaga, pakkudes teie kuulamiskogemuse jaoks ülitäpset heli.

Sound Blaster X1 on võimeline juhtima ka kõrge impedantsiga kõrvaklappe kuni 600, isegi stuudioklassi kõrvaklappe. Nautige selle kaasaskantava helitarvikuga oma lemmikkõrvaklappide täielikke spetsifikatsioone kõikjal, kus viibite. Kui olete kõrvaklappe alakasutanud, on siin teie võimalus neid maksimeerida.

KAASAHAARAV RUUMILINE HELI

Miski ei ületa kinos ruumilist heli ja siin tulebki mängu Sound Blaster X1. Kuigi te ei saa ööpäevaringselt kinos olla, viib Sound Blaster X1 teid kindlasti rännakule, kus iganes te ka poleks.

See USB DAC võimaldab teil ruumilise heli virtualiseerimiseks mõeldud täisulatuses 5.1 ja 7.1 helivoo võimalustega ning Super X-Fi kõrvaklappide auhinnatud holograafiaga vaevata kogeda kõrvaklappide ruumilisi heliefekte, eriti dialoogi filmides, millel on loomulik ja realistlik helitaust, mis on sügavalt kaasahaarav ja väga loomulik, täpselt nagu kinos, kaotamata heli vihjeid ja efekte keskkonnast.

PROBLEEMIDETA SEADISTAMINE

Mugava plug-and-play USB-C liidesega Sound Blaster X1 ühendub otse teie arvuti, Maci või mängukonsooliga ega vaja draiverite installimist.

Lihtsalt ühendage Sound Blaster X1 oma seadmega ja nautige kohest helitugevuse ja selguse suurendamist mis tahes meediumi jaoks oma lemmikrakendustest ja muusikapleieritest, sealhulgas Netflix, Spotify, Apple Music ja isegi YouTube. Koos kaasaskantava ja kerge šassiiga on Sound Blaster X1 põhimõtteliselt professionaalne helisüsteem, mis mahub taskusse!

MUGAVAD JUHTNUPUD

Saate Sound Blaster X1 hõlpsa juurdepääsu kasulikele funktsioonidele, nagu helitugevus, mikrofoni vaigistamine ja Super X-Fi juhtnupud, ilma et peaksite navigeerima mitmekihilistes ekraaniseadetes. Vaigistusnupp on eriti kasulik, kui kasutate kõne ajal peakomplekti!

KÕIKE SAAB ISIKUPÄRASTADA

Rakendus Creative annab teile suurema kontrolli selle üle, kuidas te kuulate. Isikupärastage heli ekvalaiseri seadetega või reguleerige ekvalaiseri riba oma maitse järgi, et luua kuulamiskogemus, mis on tõeliselt teie oma.

Samuti pääsete juurde ulatuslikule helitäiustuste komplektile, et luua õige meeleolu mängimiseks, filmide vaatamiseks ja muuks. Sukelduge akustilise mootori kaudu Surroundiga videotesse või aktiveerige Scout-režiim, et võimendada keerulisi mängusiseseid helisignaale ja saada vastase ees eelis.

SUHTLE TARGEMALT

Tänu nutikale lõbusale paketile



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.