FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
9 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Cecotec Conga 1190 pilootpuhastusrobot

116,52 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
1 [2,4] tükki
Kogus saadaval
ilma piiranguteta
Riik
Poola
Tootegrupp
Uus  
Kaubamärgid
Maja - AEG - Cecotec
SKU:
8435484051392
EAN:
8435484051392
Viimane aktualiseerimine
3 nädalat tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus


TÄIUSLIK TOLMUIMEJA SISENEB UUDE AJASTUSSE
Meie maailmas on tekkinud uus puhastusstiil. Tänu oma mälule teeb Conga Series 1190 oma tööd täiesti tõhusalt, algusest kuni koju naasmiseni. Hämmastavad keerdkäigud eemaldavad iga tolmu täpi ja puhastussüsteem on usaldusväärne. See on alati puhastamiseks valmis ja teeb seda optimaalselt, lühim tee kahe punkti vahel. Kui usaldate talle maja puhastamise, märkate erinevust. See puhastab kogu kaetud pinna ja teab, millal ja kuidas laadimisjaama naasta.
2-IN-1 ROBOTTOLMUIMEJA: PÜHKIMINE, TOLMUIMEJA,
Conga robot seeria lipulaev on funktsionaalsus.

INTELLIGENTNE JA KORREKTNE NAVIGEERIMINE, PUHASTAB KOGU PINNA
Nautige nutikat ja segadusteta navigeerimist kaartide ja mäluga iTech Gyro tehnoloogia abil. Conga Series 1190 on mõeldud igat tüüpi põrandatele ja kohandub täielikult teie koduga, puhastades kogu kaetava pinna, läbib mööbli, tuvastab takistused ja hoiab ära muhud või kukkumised. Teised robottolmuimejad võivad saada puhtamaks kui puhtad, kuid see täiustatud mudel puhastab õhku kõrge efektiivsusega filtriga, mis püüab kinni tolmu ja allergeene.
SUUNAKE OMA MÄLUSÜSTEEMIGA ALATI KÕIGE TÕHUSAM MARSRUUT
Pidage meeles marsruuti, et leida alati kiireim ja tõhusam marsruut ning naasta laadimisjaama kohe pärast mälu juhtimissüsteemiga puhastamist. Robot teab täpselt, kus ta on, kus ta on möödunud ja kuhu ta pole veel läinud.

6 AUTOMAATSET PUHASTUSREŽIIMI: UNUSTAGE PUHASTAMINE
Uuel Conga 1190 seeria robotil on 6 automaatset puhastusrežiimi, mis kohanduvad igat tüüpi pindade ja vajadustega. Valige kaugjuhtimispuldist režiim ja voila, see on nii lihtne.

Güroskoopiline režiim: puhastage kogu kaetav pind korrapäraselt ja intelligentselt ning naaske laadimisalusele kõige kiiremini.
DeepCleaning režiim: puhastage kogu maja põhjalikult ja vaakum maksimaalse võimsusega mitu korda maja igas toas kindlates kohtades. Robot liigub kahes faasis, esimene Gyro režiimis ja teine automaatrežiimis.
Servarežiim: üks määrdunud alasid on tavaliselt servad või põrandaliistud. Sel põhjusel on Conga robotite seerial spetsiaalne režiim seinte ja mööbli ümber kogunenud mustuse eemaldamiseks.
Manuaalrežiim: nautige roboti täielikku juhtimist kaugjuhtimispuldiga ja suunake see soovitud asukohta. Selles manuaalses režiimis eemaldab robot mugavalt ja koheselt mustuse konkreetsetest kohtadest.
Spiraalrežiim: kui ühel hetkel koguneb mustus, eemaldab robot mustuse kohe. Näiteks kui küpsetate ja jahu pott otsa saab.
Koju naasmine: aktiveerub automaatselt, kui robot lõpetab puhastamise või aku hakkab tühjaks saama, ja kui see naaseb laadimisjaama, jätkab ta puhastamist, et eemaldada viimased mustuse jäljed, mis võivad jääda. Lisaks saate selle režiimi kaugjuhtimispuldi abil ka käsitsi aktiveerida.

EKSKLUSIIVNE SÜVAPUHASTUSREŽIIM KÕIGE PUHASTAVAMAKS
Ole valmis täiendavaks sügavpuhastuseks. Selle režiimiga eemaldab Conga 1190 seeria maja igast toast kogu mustuse, jättes tolmu maha. Puhastamine on programmeeritud kahes etapis: esimene Gyro režiimis, kus robot puhastab kogu kaetud pinna intelligentselt ja korrektselt, ja teine, kus robot läbib mitu korda kõik maja punktid, et jätta täiesti täiuslik viimistlus.
TEIE KODU PUHASTATAKSE ALATI MAKSIMAALSE VÕIMSUSEGA
Selle võimas turbiin maksimeerib tänu ForceImplode süsteemile suurt imemisvõimsust kuni 1400 Pa. See tagab alati puhta põranda ja eemaldab igasuguse mustuse igalt pinnalt. Lisaks pole nurka, kust põgeneda tänu kahele külgharjale, mis aitavad kogu mustuse imemisotsikusse suruda.

PUHASTA, KUI SIND POLE KODUS, PLANEERI JA UNUSTA
See on täielikult programmeeritav 24 tundi ööpäevas, 7 päeva nädalas. Unustage igapäevased puhastustööd, programmeerige robot puhastama valitud päevi teie valitud ajal ja pühendage oma aeg sellele, mis teile kõige rohkem meeldib.
EEMALDAGE KÕIGE HÄMMASTAVAM MUSTUS
Eemaldab igat tüüpi mustuse 3 võimsustasemega. Valige ökorežiim pindade puhastamiseks minimaalse kulumisega, tavarežiim igapäevaseks puhastamiseks ilma võimsust kaotamata ja turborežiim (1400 Pa) sügavpuhastuseks.
3 VÕIMSUSTASET IGAT TÜÜPI MUSTUSE JAOKS
Eemaldab igat tüüpi mustuse 3 võimsustasemega. Valige ökorežiim pindade puhastamiseks minimaalse kulumisega, tavarežiim igapäevaseks puhastamiseks ilma võimsust kaotamata ja turborežiim (1400 Pa) sügavpuhastuseks.

Tehnilised andmedBrand: CecotecModel Number: Conga Series 1190Toote mõõdud: 12 x 58 x 38 cm; 5,26 kgMaht:    0, 



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.