FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
18 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pakkumise kirjeldus

Alogy Book Cover Tootekirjeldus + olulisemad omadused

Klapiga Alogy Book Cover ümbris Galaxy A7 Lite 8.7 T220/T225 jaoks Galaxy Tab A7 Lite 8.7" (T220/T225) mõeldud Book Cover ümbris on kvaliteetne toode, mis on valmistatud kõrgeima kvaliteediga materjalidest, mis tagavad usaldusväärse kaitse kahjustused ja kriimud ning mustus. Korpus on kaetud meeldivalt puudutatava ökonahaga, mis annab elegantse ja stiilse disaini. Kukkumise korral neelab löögijõu Katte sisemine osa on kaetud õrna materjaliga, mis suurendab turvalisust ja hoiab ekraani puhtana.



Toote esiletõstmised: bränd
Aloogia
Mudel
Raamatu kaas
Materjal
Polükarbonaat + ökoloogiline nahk
Ühilduvus
Galaxy Tab A7 Lite 8,7" (T220/T225)
Funktsioon
Magama/ärkama, seisma





Miks tasub seda toodet osta? Suletud magnetiga, mis lisaks kaitseb seadet katsudes seest meeldivalt puudutatava materjaliga, mis kaitseb seadme ekraani kriimustuste eest. Võimaldab ligipääsu kõikidele portidele ja nuppudele Sellel on kaamerale, lambile ja kõlaritele pühendatud väljalõiked.



Lisainfo: Kogu korpus on valmistatud suure täpsuse ja hoolega, pakkudes 360-kraadist kaitset. Lisaks väärib märkimist, et lisaks usaldusväärsele kaitsele on ümbris väga funktsionaalne, selle konstruktsioon sisaldab kõiki vajalikke väljalõikeid pesade, nuppude, kõlarite ja kaamera jaoks. Korpus on klassikalises suletud stiilis nn "raamat", mille esi- ja tagakaas on üks. Kaanel on ka uuenduslik Sleep / Wake up funktsioon, mis võimaldab seadmel automaatselt magama jääda ja ärgata, kui esikaane avame või sulgeme, sellel funktsioonil on positiivne mõju aku ja seadme enda pikemale elueale.


Alogy on kaasaegne tootesari, mis on spetsialiseerunud telefonide ja tahvelarvutite ümbriste loomisele. Iga Alogy toodet iseloomustab kvaliteetne töötlus ja ainulaadne stiil, mis järgib püsivalt uusimaid praeguseid trende. Alogy tarvikute mitmekesisus tähendab, et iga kasutaja leiab midagi enda jaoks. Lisaks on Alogy loodud GSM-tarvikud loodud säilitama iga mobiilseadme täielikku funktsionaalsust. Kõik tooted sobivad ideaalselt seadmetega ja vastavad kõrgeimatele kaitsestandarditele. Alogy on tulevikubränd, mis keskendub eelkõige arengule ja soovile luua järjest paremaid tooteid. Tänu nendele eeldustele suudavad Alogy tooted vastata ka kõige nõudlikumate klientide ootustele.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.