WEEKEND SALE
-25%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

CAPRI kämpingu espadrillid

12,50 € /paar hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
24 [2,4] paari
Kogus saadaval
ilma piiranguteta
Riik
Hispaania
Tootegrupp
Uus  
Viimane aktualiseerimine
1 aasta tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

Esparto matkasandaalid, džuudist naiste espadrillid ehtsad mugavused, mis on käsitsi õmmeldud lillelise geomeetrilise trükiga maalähedastes toonides, pruunides ja hallides. Ehtne piiratud väljaandega disain, mis sobib ideaalselt teie rannailme, riigi või linnaga. Ideaalne kombineerida teksade, seelikute või lühikeste pükstega. Mugavad esparto kingad, mille on käsitsi valmistanud Hispaania käsitöölised.

Autentsed sandaalid, matkasellid naistele lihtsa tallaga või kvaliteetse džuudiga. Peen disain, mis on inspireeritud Vahemere Capri saare iidse Rooma impeeriumi villade mosaiikidest. Trükk, mis on valmistatud keskkonnasõbralikest orgaanilistest tintidest. Ideaalne kombineerimiseks mis tahes välimusega linna, maa või ranna sandaalidega. Sobib suurepäraselt igat tüüpi rõivastega, olgu need siis teksad, püksid, seelikud või lühikesed püksid ja isegi vabaajakleidid.

Selle suurepärane mugavus ja hoolikas ettevalmistus muudavad need looduslikud esparto sandaalid ideaalseteks kaaslasteks selleks suvepuhkuseks. Ajatu ja elegantne disain, mis on inspireeritud Capri saarel rooma villasid kaunistavatest mosaiikidest. Ideaalne kandmiseks suvel, sügisel ja kevadel ning kui teil on õnne elada aastaringselt soojas ja päikesepaistelises.

Capri sandaalid on mitmekülgsed, sest neid saab kombineerida peaaegu igasuguse trendi või välimusega. Nautige imelisi rattasõite läbi linna, ranna või maapiirkonna, sobitades need autentsed looduslikud espadrillid.


Lisad
Laadige fail alla dorothy-mambo-mogambo-ss17-lookbook(18).pdf Laadige fail alla dorothy-mambo-mogambo-ss17(18).pdf


Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.