FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
21 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Beebivaatleja VB603

40,12 € /tükk hind ilma käibemaksuta

Soovitatav jaehind: 80,23 €


Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
5 [2,4] tükki
Kogus saadaval
ilma piiranguteta
Riik
Ungari
Tootegrupp
Uus  
SKU:
holm7403
Viimane aktualiseerimine
3 päeva tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

VB603 beebimonitor on ideaalne vahend lapse jälgimiseks. See 3,2-tolline visuaalkaamera juhtmevaba beebimonitor on usaldusväärne toode. Sellel on kõrge kvaliteet ja funktsionaalsed omadused, mis vastavad kaasaegsete vanemate ootustele.

VB603 beebimonitor ei vaja eraldi salvestusrežiimi ja seda on lihtne kohe kasutada. Tänu 5V pingega toiteallikale töötab see usaldusväärselt. Sellel beebimonitoril pole suumifunktsiooni ega kasutata vooluvõrku.

Töötemperatuuri vahemik on 10 kuni 25 kraadi, nii et seda saab enamikus keskkonnatingimustes korralikult kasutada. See on valmistatud ABS-materjalist, mis annab seadmele vastupidavuse ja töökindluse.

VB603 beebimonitoril on suurepärased lisaparameetrid, näiteks konsooli tüüp 06. Selle hääletüüp on valju intercom, nii et see edastab selgeid ja arusaadavaid helisid. Infrapuna öise nägemise kaugus on 5-8 meetrit, nii et saate oma last hõlpsalt jälgida ka pimedas. Selle toiteallikas on elektriühendus, mis tagab usaldusväärse ja pikaajalise töö.

VB603 beebimonitoril on äärmiselt praktiline ja kaasaskantav disain. See on varustatud kahesuunalise intercom-funktsiooniga, nii et saate oma lapsega hõlpsalt suhelda. Samuti teostab see temperatuuri jälgimist, et saaksite alati jälgida oma lapse mugavust.

Seadmel on ka sisseehitatud muusikapleier, samuti automaatse anduriga öise nägemise funktsioon. Tänu digitaalsele signaaliedastusele saate 3.2-tollisel värvilisel LCD-ekraanil stabiilse ja häireteta pildi. Aku pikk eluiga on kuni 5 tundi hääljuhtimisega režiimis.
VB603 beebimonitor on mitmekeelne.

Avastage VB603 beebimonitori mugavus ja turvalisus ning nautige meelerahu, millel saate alati oma lapsel silma peal hoida. See usaldusväärne ja mitmekülgne beebimonitor on ideaalne valik kaasaegsetele vanematele.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.