FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
15 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pakkumise kirjeldus

Ideaalne lahendus igale basseiniomanikule on juhtmeta basseini tolmuimeja Irishom. See suurepärane robotpuhasti võimaldab teil basseini hõlpsalt ja tõhusalt puhastada, pakkudes kristallselget vett.

Täiustatud funktsioonid suurepärase puhastuskvaliteedi tagamiseks koos kasutusmugavusega muudavad Irishomi basseini hooveri asendamatuks seadmeks basseinihoolduses. Traadita disain välistab vajaduse tülikate kaablite järele, võimaldades teil vabalt liikuda kogu basseinipiirkonnas.

Irishomi tolmuimeja on varustatud võimsa mootoriga, mis eemaldab tõhusalt mustuseosakesed, lehed ja muu prahi basseini põhjast ja seintelt. Integreeritud filtrisüsteem tagab kogu mustuse tõhusa säilimise, tagades puhta ja tervisliku suplusvee.

Olenemata teie basseini suurusest on Irishomi juhtmeta basseini hoover võimeline vastama teie basseini nõudmistele. Pikk aku tööiga võimaldab põhjalikku ja põhjalikku puhastamist ilma sagedase laadimiseta. Lisaks kohandab intelligentne navigatsioonisüsteem marsruuti automaatselt, et tagada basseiniala igakülgne katvus.

Irishomi tolmuimeja on usaldusväärne ja kvaliteetne seade, mis muudab basseini puhtana hoidmise palju lihtsamaks. Olenemata sellest, kas teil on privaatne bassein või haldate suuremat vaba aja veetmise võimalust, on juhtmeta basseini Irishom tolmuimeja ideaalne lahendus teie vajaduste rahuldamiseks.

Spetsifikatsioon:

Mudel: W002
Toote suurus: (38 × 33 × 17 cm) ̃
Toote kaal: 3.42 kg / 7.53 naela
Värv: Hall ja Must
Nimivõimsus: 30W
Nimitööpinge: 11.1V
Vee imemisava Kogus: 2
Filtreerimistihedus: 75um
Liikumiskiirus: 6-18/min (19,6-59 jalga/ (18 m) ̃min)
Aku: 5000mAh
Laadimisaeg: 2,5-3 tundi
Tühjenemise aeg: ≥90min
IP tase: IPX8
Toitepinge: 100-240V
Pakendi suurus: 44 x 35 x 19.5 cm / 17.3 x 13.7 x 7.6in
Pakendi kaal: 3500g / 7.7lb



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.