FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
19 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pakkumise kirjeldus

Tutvustame teile revolutsioonilist Interneti-kaablit Baseus RJ45 Cat. 7 10Gbps 15m - uuenduslik lahendus, mis tõstab teie ühenduse kvaliteedi uuele tasemele. Tänu uusimale tehnoloogiale ja tugevale konstruktsioonile tagab meie kaabel mitte ainult kiire andmeedastuse, vaid ka töökindluse ja vastupidavuse. Ärge oodake, et kogeda kiire interneti võimsust - tellige oma Baseuse kaabel kohe ja avastage võrgu kasutamise uus mõõde!
Baseus RJ45 Cat kaabli kõige olulisemad eelised. 7 10Gbps 15m :

10Gbps andmeedastuskiirus: Meie kaabel võimaldab välkkiiret andmeedastuskiirust 10 gigabitti sekundis, pakkudes uskumatut Interneti-ühenduse jõudlust.

Punutud ümbris: Tugev punutud ümbris mitte ainult ei suurenda kaabli vastupidavust, vaid kaitseb ka signaali elektromagnetiliste häirete eest, mis tähendab stabiilset ühendust.

Kompaktne suurus: Pikkusega 15 m on meie kaabel ideaalne kasutamiseks erinevates kohtades, tagades, et teil on alati juurdepääs kiirele Interneti-ühendusele ilma suurema hulga kaabliteta.

Universaalne vastavus Catile. 7: Kaabel on 7. kategooriaga ühilduv, mis tähendab, et see vastab optimaalse signaalikvaliteedi tagamiseks uusimatele tööstusharu standarditele.

Andmeedastuskiirus 10Gbps
Unustage andmeedastuse pikad ooteajad. Meie Baseus RJ45 kass. kaabel. 7 10Gbps 15m pakub kiirust 10 gigabitti sekundis, mis võimaldab teil faile koheselt alla laadida, voogesitada kvaliteetseid videoid ja surfata internetis sujuvalt ilma viivitusteta.
Punutud kate
Tänu tugevale punutud ümbrisele ei näe meie kaabel mitte ainult stiilne välja, vaid kaitseb ka signaali elektromagnetiliste häirete eest. Sõltumata sellest, kas kasutate Internetti kodus, kontoris või reisil, säilitab meie kaabel stabiilse ja katkematu ühenduse.
Kompaktne suurus
Avastage kiire interneti mugavus ilma liigsete kaabliteta. Meie 15 m kaabel sobib ideaalselt igaks otstarbeks ja selle kompaktne suurus muudab selle hõlpsaks kaasaskandmiseks ja hoiustamiseks.
Universaalne vastavus Catile. 7
Meie kaabel vastab uusimatele 7. kategooria standarditele, mis tagab optimaalse signaalikvaliteedi. Veenduge, et kasutate toodet, mis vastab kõigile valdkonna nõuetele ja pakub teile kõrgeima kvaliteediga Interneti-ühendust.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.