FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
25 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Baseuse videokaabli kõrglahutusega seeria HDMI 2.0 4K 60 Hz 0.75 m Blac

2,92 € /tükk hind ilma käibemaksuta
Tellin
Pakkumine aegub varsti
Kiirustage, pakkumine aegub täna. Ärge kartke võimalust kasutamata jätta!

Minimaalne tellimus
1 [2,4] tükki
Kogus saadaval
ilma piiranguteta
Riik
Slovakkia
Tootegrupp
Uus  
Kaubamärgid
Baseus - Always
SKU:
WKGQ030101
EAN:
6932172611255

Kontakt Helistage

Baseuse videokaabli kõrglahutusega seeria HDMI 2.0 4K 60 Hz 0.75 m Blac - kirjeldus

Baseus High Definition Series HDMI 2.0 kaabel tagab suurepärase pildikvaliteedi kuni 4K. Tänu heli ja video täiuslikule sünkroonimisele saate mugavalt vaadata oma lemmikfilme ja -sarju, kasutades omakorda uusimat HDMI 2.0 standardit, mis võimaldab saavutada ribalaiuse kuni 18 GB/s. Kaabel toetab ka dünaamilist HDR-i, tagades fantastilise pildi selguse ja rikkaliku detaili.
Kõrge pildi eraldusvõime
Kõrgeima kvaliteediga pildid on nüüd käeulatuses. Baseus High Definition seeria kaabel tagab eraldusvõime kuni 4K sagedusel 60 Hz. See ühildub HDMI 2.0-ga ja ühendate selle sujuvalt erinevate seadmetega, nagu arvuti, PS 3 sülearvuti, PS 4 või digiboks. Kaabel kuvab pildi kuvasuhtega 21:9 ja pakub kahte režiimi: dubleerimine ja laiendamine.
Märkad iga detaili
Toode toetab dünaamilist HDR-i, mis tähendab, et see reprodutseerib suurepäraselt värve ja pakub veelgi rikkalikumat detailset pilti. Seda kasutades saate alati nautida suurepärast kvaliteeti - vaadata oma puhkusefotosid, korraldada filmiõhtu ja töötada mugavalt suurel ekraanil. Baseus pakub teile pilte, mis rõõmustavad teid kõrge eraldusvõime, paljude detailide ja looduslike, erksate värvidega.
Looge oma kodus kino
Mis veel teeb Baseus HDMI-kaabli filmide vaatamiseks nii heaks? See tagab pildi ja heli täiusliku sünkroniseerimise. Nii saate veelgi rohkem sukelduda oma lemmikrežissööri loodud maailma. Korraldage endale ja oma sõpradele filmiõhtu maraton või looge privaatne kodukino, et mugavalt vaadata sõltuvust tekitava sarja uusi episoode.
See teenib teid pikka aega
Adapter on vastupidav ja üllatavalt vastupidav kulumisele. Kullatud pistikud on vaevalt vastuvõtlikud hõõrdumisele või oksüdatsioonile, nii et nad teenivad teid pikka aega. Vastupidav PVC-punutis kaitseb konserveeritud vaskkaablitraati, muutes adapteri vastupidavaks painutamisele ja juhuslikule tõmblemisele. Kasutate seda edukalt igapäevaselt, muretsemata selle liiga kiire kahjustamise pärast.


Makseviisid

  • Ülekanne

Transpordiliigid

  • Riigisisene saadetis
  • Rahvusvaheline saadetis

Teised hulgimüüja pakkumised

Muud pakkumised sama kategoorias

Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.