FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
25 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pakkumise kirjeldus

Baseuse USB-C kuni USB-C kaabel võimaldab teil seadmeid kiiresti laadida kuni 100 W võimsusega. Samuti võimaldab see edastada faile kiirusega kuni 480Mbps. Vastupidav ja vastupidav kahjustustele - see teenib teid suurepäraselt pikka aega. Komplektist leiate ka praktilise rihma, mis muudab kaabli hoiustamise lihtsamaks ja takistab selle sassi ajamist. Toode ühildub enamiku USB-C pordiga varustatud seadmetega.
See laeb teie seadmeid kiiresti
Toode toetab kuni 100W võimsust, kuni 5A voolu ja kiirlaadimisprotokolle nagu FCP ja QC3.0. See tähendab, et see saab teie sülearvutit või nutitelefoni koheselt laadida, säästes teie aega! Te ei pea enam lõputult ootama, kuni telefon on uuesti kasutusvalmis - Baseuse puhul võtab see vaid mõne hetke. Kaablit saate kasutada ka Nintendo Switchi konsooli laadimiseks - see võtab aega vaid umbes 2,5 tundi!
Kopeerite oma failid kiiresti
See praktiline kaabel võimaldab teil mitte ainult kiiresti laadida - see võimaldab teil ka faile kiiresti edastada. Edastuskiirus kuni 480Mbps vastab kindlasti teie ootustele. 1GB filmi saab kopeerida vaid 24 sekundiga! Kaabli abil saate samal ajal telefoni laadida ja andmeid edastada.
Nutitelefoni turvalisuse huvides
Baseusega ei pea te oma riistvara pärast muretsema. USB-IF-sertifikaadiga sisseehitatud nutikas E-Markeri kiip kaitseb seda tõhusalt kahjustuste eest. Kaabel reguleerib laadimise ajal automaatselt voolu ja pinget, et teie seadmed oleksid ohutud.
Tugev ja vastupidav konstruktsioon
Kaabel koosneb 8 kihist paksendatud, konserveeritud vasest. Seda kaitseb vastupidavast TPE-st valmistatud ümbris. See muudab kaabli vastupidavaks painutamisele, purunemisele või rebenemisele. Koht, mis on äärmiselt vastuvõtlik kahjustustele - kaabli ja pistiku vaheline ühendus - on täiendavalt kaitstud. Veelgi enam, ABS-i kest on äärmiselt kulumiskindel.
Spetsifikatsioonid:

Kaubamärk: Baseus
Nimi: Superior Series kiirlaadimisega andmekaabel
Mudel: CATYS-C02
Tüüp: USB-C kuni USB-C
Materjal: ABS + TPE
Värv: Valge
Võimsus 100W max
Edastuskiirus: kuni 480Mbps
Pikkus: 2m



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.