FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
25 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pakkumise kirjeldus

Kvaliteetne kaabel USB-tüüpi C-pistikutega võimaldab teil toita mitte ainult telefoni, vaid isegi sülearvutit - tänu selle kohandamisele koormusega, mille vool on kuni 100 W. Samuti toetab see paljusid kiirlaadimise standardeid, nii et telefoni laadijaga ühendades ei pea te end kannatlikkusega relvastama!
Spetsifikatsioon:

Kaubamärk: Baseus
Edastuskiirus: kuni 480 Mbit/s
Maksimaalne koormus: kuni 100 W
Pistiku tüüp: USB tüüp C - USB tüüp C
USB standard: USB 2.0
Pikkus: 1,2 m

Baseus Crystal Shine seeria USB Type C - USB Type C kaabli kõige olulisemad eelised:

Tänu kohanemisele koormusega, mille võimsus on kuni 100 W, saate laadida nutitelefone, MacBooke, sülearvuteid või iPadi tahvelarvuteid, mis töötavad USB Type C kaudu, samuti Nintendo Switchi konsooli ja muid seadmeid, mis töötavad USB-tüüpi C-pistikust.
See toetab paljusid kiirlaadimise standardeid, sh kiirlaadimist või võimsust kuni 100 W
Intelligentne kiip reguleerib optimaalset võimsust stabiilseks ja ohutuks laadimiseks, nii et kaabel ei kuumeneks
Edastuskiirus kuni 480 Mbit/s võimaldab kiiret andmeedastust
Omanäoline, ainulaadne disain

Laadimine ja kiire andmeedastus korragaUSB tüüp C - USB tüüp C Baseus Crystal Shine Series kaabel on kohandatud koormusele võimsusega kuni 100 W, mis võimaldab teil seadet samal ajal toita ja andmeid edastada. See ühildub paljude kiirlaadimisstandarditega, sealhulgas kiirlaadimise või toiteallikaga. See on võimas kaabel eriülesannete täitmiseks! Saate seda kasutada nii nutitelefonide kui ka sülearvutite laadimiseks, mis on varustatud USB-tüüpi C-pordiga ja isegi Nintendo Switchi konsooliga.
Kõrge kvaliteetUSB Type C - USB Type C Baseus Crystal Shine seeria punutud kate, millel on vastupidav tekstuur, on täiendav tugevdus, kus pistik ühendub kaabliga. Seega on see vastupidav painutamisele ja venitamisele. Sees on 8-tuumaline vaskkaabel, mis tänu intelligentsele kiibile ei kuumene isegi samaaegse laadimise ja andmeedastuse ajal.
Unikaalne välimus ja mugavusBaseus Crystal Shine seeria on unikaalse disainiga. Pistiku kõrval on stiilne ornament, mis sätendab peegeldunud valgusega. Kaabel on 1,2 m pikk, mis võimaldab teil seda mugavalt kasutada kodus või autos. See on saadaval mitmes elegantses värvitoonis.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.