FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
21 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Baseus reisilaadija Super Si Pro mini kiirlaadija, C+U, PD 3.0, QC

10,20 € /tükk hind ilma käibemaksuta
Tellin
Pakkumine aegub varsti
Kiirustage, pakkumine aegub täna. Ärge kartke võimalust kasutamata jätta!

Minimaalne tellimus
1 [2,4] tükki
Kogus saadaval
ilma piiranguteta
Riik
Slovakkia
Tootegrupp
Uus  
Kaubamärgid
Baseus - Finish - Only
SKU:
CCSUPP-E02
EAN:
6953156206359

Kontakt Helistage

Baseus reisilaadija Super Si Pro mini kiirlaadija, C+U, PD 3.0, QC - kirjeldus

Intelligentne seinalaadija koos Euroopa pistikuga ja paljude kiirlaadimistehnoloogiate tugi. Kompaktne vidin, millel on 2 porti: USB tüüp C ja USB . Ideaalne mobiilseadmete, näiteks nutitelefonide, tahvelarvutite või isegi sülearvutite energia uuendamiseks.
Kiirlaadimise kompendium - lisavarustus toetab kõiki populaarsemaid kiirlaadimistehnoloogiaid - Power Delivery 3.0 (PD 3.0) ja Quick Charge (QC 3.0)
Kohene energiauuendus - Tänu ülalnimetatud kiire energiauuenduse variantidele saab teie seade täisvõimsuse taastada isegi mitu korda kiiremini kui tavaliste laadijatega.
Ka sülearvutite puhul - PD-tehnoloogia võimaldab teil laadida mitte ainult nutitelefone, vaid ka USB-tüüpi C-pordiga varustatud sülearvuteid . Õige kaabli abil tagab adapter laadimiskiiruse, mis on võrreldav klassikalise toiteallikaga.
2 seadet korraga - 2 porti, mis võimaldavad teil ühendada ja seega uuendada korraga 2 seadme energiat ! Teise ühendamiseks ei pea te ootama, kuni esimene riistvara laadimise lõpetab.
Kvaliteetsed materjalid - Valmistatud tulekindlate ja vastupidavate materjalide kombinatsioonist: PC ja ABS . Vastupidav kukkumistele ja liigsele kuumutamisele.
Intelligentne kiip - Tarvikul on intelligentne juhtimissüsteem, mis reguleerib optimaalset pinget konkreetse seadmega . Teie seade saab täpselt nii palju voolu, kui see vajab võimalikult lühikese aja jooksul taastamiseks, ilma et oleks oht akut kahjustada.
Mitmed kaitsetasemed - muu hulgas ülelaadimise, ülekuumenemise ja lühiste eest. Nii lisaseadme kui ka laetavate seadmete täielik kaitse .
Mõeldes akule ja elektriarvetele - Kui teie seade on täielikult laetud, lülitub laadija automaatselt välja , hoolitsedes seeläbi laetava seadme aku eest ja säästes energiat.
Toitepinge lai valik - pingevahemik 100 - 240 V võimaldab adapterit probleemideta kasutada kogu maailmas . Õige adapteriga saate selle igale reisile kaasa võtta!
Spetsifikatsioon:

Kaubamärk: Baseus
Materjal: PC + ABS
Pistik: Euroopa
Pordid: USB tüüp C PD, USB
Pinge / vool (sisend): 100 - 240V / 1.2A
Pinge / vool (väljund): USB-C PD - 5V / 3A, 9V / 3A, 12V / 2.5A, 15V / 2A, 20V / 1.5AUSB - 5V / 3A, 9V / 3A, 12V / 2.5A, 15V / 2A, 20V / 1.5A
Võimsus: 30W (max)


Makseviisid

  • Ülekanne

Transpordiliigid

  • Riigisisene saadetis
  • Rahvusvaheline saadetis

Teised hulgimüüja pakkumised

Muud pakkumised sama kategoorias

Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.