FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
17 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pakkumise kirjeldus

Nagu mobiilimängud? Baseusega võite olla kindel, et teie telefoni aku ei keeldu teid mängu kõige olulisemal hetkel teenindamast! CALCS-A01 kaabel toetab 2.4A laadimist, edastab faile kiirusega kuni 480Mbps ja eristub huvitavast, mängijasõbralikust disainist. Pistik on paigutatud 90° nurga alla, mis muudab mängimise palju lihtsamaks. Lisaks pakub nutikas kiip kaitset kahjustuste eest.
Loodud mängijatele
Nüüd saate telefoni mängimise ajal mugavalt laadida - väljaulatuv kaabel ei satu enam teie teele. Pistiku 90° kõver muudab toote teie nutitelefoni kujuga paremini sobivaks. Lisaseade on varustatud vilkuva sinise tulega, mis näitab laadimise olekut. Samuti annab see kaablile ainulaadse mängulise iseloomu.
Lühem laadimisaeg
Kaabel toetab kuni 2,4A, mis võimaldab teil laadimisaega oluliselt vähendada. 4-ribaline konserveeritud vaskkaabel vastutab selle usaldusväärse jõudluse eest. Täiendavat kaitset kahjustuste eest pakub spetsiaalne PE-kate. Kõik see muudab Baseuse kaabli laadimise kiiremaks ja stabiilsemaks.
Kahju kaitse
Intelligentne kiip pakub muu hulgas tõhusat kaitset ülekuumenemise ja ülelaadimise eest. Veelgi enam, kaabel kohandab oma tööd automaatselt uute süsteemide ja värskendustega. Nii saate oma seadmeid muretult laadida - Baseus pakub mugavust ja kasutusohutust.
Kiire failiedastus
See ei ole teie võimaluste lõpp! Kaabel võimaldab teil samaaegselt nutitelefoni laadida ja faile edastada kiirusega kuni 480Mbps. See on suurepärane ajasäästja! Te ei pea enam raiskama väärtuslikke minuteid, oodates oma videote, fotode või dokumentide kopeerimist - Baseusega võtab see vaid mõne hetke.
Vastupidav kahjustustele
Toode on valmistatud kvaliteetsetest materjalidest, mis mitte ainult ei taga selle vastupidavust, vaid näevad ka suurepärased välja. Korpus on valmistatud kulumis-, kriimustus- ja oksüdatsioonikindlast tsingisulamist, mis lisaks tõmbab tähelepanu oma elegantse läikega. Nailonist punutis muudab kaabli äärmiselt vastupidavaks ja paindlikuks. Te ei pea muretsema selle pärast, et see puruneb või paindub liiga palju.
Spetsifikatsioon:

Kaubamärk: Baseus
Nimi: Legend Series küünarnuki kiirlaadimisega andmekaabel
Mudel: CALCS-A01
Praegune: 2.4A
Edastuskiirus 480Mbps
Sisend: USB
Väljund: Välk
Pikkus: 2m
Värv: Must



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.