FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
22 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

Pakkumise kirjeldus

Juhtmevaba autotolmuimeja koos tarvikute komplektiga
Mustuse vaenlane ? Nagu hai Jawsi filmist, on Baseuse tolmuimeja tõeline nuhtlus ... mustuse jaoks. Suure imemisava, 4000 Pa imemisvõimsuse ja 65W abil hoolitseb Shark One kiiresti koorte, juuste, puru ja sigaretikonide eest. Ei mingit halastust.
Kuhu iganes sa tahad ? Sobib nii auto sees kui ka väljas, saab kasutada ka kodus.
Juhtmevaba disain ? Kerge, juhtmevaba ja tasuta. 2400 mAh akuga tolmuimeja pakub peaaegu piiritut puhastusmugavust. See pole kunagi olnud sama lihtne!
Mitu puhastusviisi ? Rohkem inimesele orienteeritud tarvikutega vastab see erinevatele puhastusvajadustele. Lisaks tolmuimejale on pakendis harja imemisotsik, liigese imemisotsik ja pikendatud voolik.
Müra vähendamine ? Optimeeritud väljalaskevõre abil vähendab tolmuimeja tõhusalt müra, ainult natuke valjemini kui juhuslikud sisevestlused.
Kirurgilisest terasest filter ? Meditsiinilisel tasemel filter, mis on valmistatud roostevabast terasest sulamist. Filtri ekraani saab veega korduvalt ilma kahjustusteta pesta. See on vastupidav ja tõhus.
Isegi kõige pimedamatesse nurkadesse ? Tänu sisseehitatud kergele mustusele pole sellel kohta peita. Isegi kõige kitsamates ja pimedamates piirkondades.
Aku kontrolli all ? Tolmuimeja tööaeg on umbes 22 minutit. Kuid lisaseadmel on kasulik akuekraan, mis võib teile igal ajal selle olekut öelda. Te ei pea muretsema äkilise võimupuuduse pärast.
Pane see kotti ja mine! ? Kui kõik on puhas ja läikiv, saate Shark One'i ja kõik tema tarvikud mugavasse käekotti pakkida. Lihtne transportida ja koguda kõik elemendid alati ühte kohta.



Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.