FLASH SALEFLASH SALE
-20%
1 aastaks REGISTREERIMINE ja UUENDAMINE
tutvustusi ei saa kombineerida
19 Ülejäänud pakkide arv
Tere tulemast/ Tere päevast!

Parimad varude pakkumised 150st riigist

Üle 100 000 rahuloleva kasutaja

Pakub kuni 90% soodsamat kaupa alghinnast

Otsene kontakt müüjate ja hulgimüüjatega

BALI Blucher Espadrilles

14,00 € /paar hind ilma käibemaksuta

Staatus
Pakkumine pole enam saadaval
Minimaalne tellimus
24 [2,4] paari
Kogus saadaval
ilma piiranguteta
Riik
Hispaania
Tootegrupp
Uus  
Viimane aktualiseerimine
8 kuud tagasi

Selle kategooria praegused pakkumised
Pakkumise kirjeldus

Blucheri naiste espadrillid platvormtalla autentse džuudiga ja käsitsi õmmeldud naturaalne esparto troopilise lillemustriga sinimustvalgetes toonides. Eksklusiivne disain piiratud väljaanne, mis sobib teie riietusriigi, linna või Ibiza rannaga. Ideaalne kandmiseks koos teksade, seelikute, pükste või lühikeste pükstega. Mugavad espadrillid, mille on käsitsi valmistanud Hispaania kvalifitseeritud esparto käsitöölised.

Autentsed sandaalid, espadrillid blucher Women Esparto tald platvorm või kvaliteetne džuut. Peen disain, mis on inspireeritud Indoneesias asuva Bali saare lehtköögist ja lopsakast troopilisest taimestikust. Trükk, mis on trükitud keskkonnasõbralike ökoloogiliste tintidega.

Džuudist espadrillid sobivad ideaalselt kombineerimiseks teie välimusega linnas, maal või rannas. Sobib suurepäraselt kõigi rõivaste, teksade, pükste, seelikute või lühikeste pükste, kleitide ja veelgi vabaajalõikega.

Teie mugavus ja rõivalinn, tehke neist espadrillidest džuut, ideaalsed reisikaaslased sel suvepuhkusel. Elegantne ja ajatu disain, mis on inspireeritud Indoneesia Bali saare lopsakast kõrbest. Ideaalne suveks, kevadeks ja sügiseks ning kui teil on õnn elada soojas kohas, võite neid kanda aastaringselt.

Bali sandaalid on mitmekülgsed, neid saab kombineerida peaaegu iga välimuse või trendiga. Nautige imelisi rattasõite läbi maa või linna, särades neid autentseid looduslikke esparto espadrille.


Lisad
Laadige fail alla dorothy-mambo-mogambo-ss17-lookbook(4).pdf Laadige fail alla dorothy-mambo-mogambo-ss17(4).pdf


Tasuta INFOLEHT

Igapäevased teated Merkandi toodete ja uudiste kohta.